bugün

müslüman olmasına rağmen şeriat istemeyen insan

allah ın hükmü şeriat diyerek yola çıkanlar ve bu söylem içinde mutlak iradeyi ele geçirmek isteyenler tartışılmaz ve eleştirilmez olmayı istemiyorlar mı?
siz allah adına yeryüzünde hüküm vereceksiniz.
siz allah adına denetleyici olacaksınız.
siz allah adına insanları yönlendireceksiniz.

eeeeeee. kur-an'ı kerim i ne yapacaksınız.

çünkü; yüce mevla, peygamberlere bile vermediği bu görevi size neden versin?
allah ü teala inkar etmeyi bile insanlara bir tercih olarak sunmuş iken, sapıtanları bile bana bırak der iken, peygamberlere bile tebliğ dışında bir vazife vermemiş iken, hatta 4 büyük meleğe bile bu görevi vermemiş iken, size bu görevi neden versin?

peygamberlerden-4 büyük meleklerden daha mı yeti-meleke-iman-itikat olarak üstünsünüz ki, dünyayı ve tüm insanları islam akaidlerine göre yöneteceksiniz? siyasi-sosyal-ekonomi-ceza-ticaret-ahlak-gelenek-kültür-aile vb hayatı insanın yaşamında kur-an'ı kerime göre yapılandıracak ve bunu allah istiyor diyeceksiniz.

allah ü teala yaratıcı ve düzen koyucu olarak görevini ( haşa ) becerememiş-yapamamış-eksik ve yetersiz kalmış da, peygamberler ve 4 büyük melek görevini ciddiye almamış başarısız olmuş da, bunun için insanlar bir birini öldürüyor-günaha-harama vb. sapkınlığa yol alıyor da siz dünyada islam akaidlerini-şeriatını uygulayarak düzeni mi kuracaksınız?

islam felsefesini bilmeyen cahiller-yobazlar dini kendilerine sermaye ederek islam ı hıristiyanlaştırdıklarının farkında değiller. şeriat istiyoruz diyerek ortaya çıkanlar mekke yi vatikanlaştırmak istiyorlar.

peki, cennet ve cehennem ile alakalı ayetleri ne zaman kur-an'ı kerimden sileceksiniz ki, insan hür iradesi-aklı ile seçimi ve faaliyeti ile bu dünyada yaptıkları ile cennete-cehenneme girer. siz bizim yerimize karar verir, yaşamımızı oluşturur iseniz ilerde şeriat uygulayan insanların yetersizliği ile olası bir saplıkta cehenneme kim girecek?

yaratan boşu boşuna binlerce peygamber mi yollamış, onların yapamadığını mı yapacaksınız?
yüce mevlam hikmeti gereği bir yaprak bile istemez ise kımıldamaz iken, siz tüm insanları şeriata sokma gayretiniz neden. yoksa mevla işini yapamıyor-eksik kalıyor da papa gibi bir yetki mi istiyorsunuz.

bir icra kararı tebliğini kapınıza getiren postacının bir an kendini icra memuru yerine koyup evinizi-eşyalarını haciz etmesi durumu.
ilk okul çocuğunun zeka seviyesinde-bilgisinde olan insanın anlayacağı dilde örneklenen durumda olan postacı= peygamber iken,
mevla peygamberine ''sen bildir gerisine karışma'' der iken, bu yobazlar din üzerinden hakimiyet-iktidar savaşı vererek, islamda yarattıkları ruhban sınıfını iktidara taşıyarak hıristiyanlaşmak istemekteler.

allah sizi kahr etsin demiyorum, bildiği gibi yapsın.