bugün

istanbul bostancıda birçok konser ve organizasyonlara ev sahipliği yapan çadır bi alan.
kurallarin olmadigi mekan.söyle ki; insan sinirlamasi yoktur talebe göre arz saglanir insanlar içeri adeta tikilir, içeri içki ile girilebilir, zaten yas sinirlamasi olmadigindan 12 13 yaslarindaki çocuklari ellerinde biralariyla içeride görebilrsiniz.bunlarin yaninda özellikle duman konserlerinde(grup her firsatta gönüllerinde burasinin ayri bir yeri oldugunu söyler) tiky rockci gençlik birçok konser mekaninda yadirganacak seyleri burada sergiler(sahneye sevgi gösterisi olarak su bira firlatma önündekinin basindan asagiya bira dökme..vb)
vestiyerinin berbat ötesi olduğu, ne iş yaptığını bilmeyen, vestiyerliği, açık arttırma ile, salı pazarı arası bir şey sanan adamlardan oluşmuş gösteri merkezi...
blind guardian, pentagram, malmsteen, dream theater gibi baba gruplara ev sahipliği yapmıştır.
bostancı lunaparkının kapı komşusu olan konser çadırı.
pentagram konseri sirasinda gosteri merkezinin sokagi sanki siyaha boyanir ve yasli teyzeler amcalar o sokaktan gecmek istemezler gecenleride soylene soylene gecer.

-hanim hanim millet seytanin kiligina girmis. kiyamet geliyo heralde. alaah allahh...
+dogru diyosun bey..
yaşadığım yer ile arasında kısa bir mesafe olan, çeşitli sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan ünlü bir gösteri merkezi. şu sıralar yakınlarında yol çalışmaları var.
"göstenci bostarı merkezi" diye yanlış telafuzlara da maruz kalmıştır.
yeni albüm yapan çoğu sanatçının ilk konserlerini verdikleri mekan.
http://www.bgmonline.net/
çeşitli şarkıcıların, grupların sahne aldığı, daha çok genç kesime hitap eden, havasız, ter, bira, sigara kokan ,konser esnasında hatunların ''kahrolsun sütyenler memelere özgürlük'' düşüncesi ile sütyenlerini çıkarıp, ellerinde sallayarak şarkılara eşlik etikleri konser alanı.

(bkz: bgm)
daha da gelmem cümlesine uygun yerdir. eğleneyim, stres atıp rahatlayayım diye gidilen konser eziyete dönüşür. kişi içerde teriyle yıkanır. iğrenç ter, sigara, bira, nefes vs bir sürü kokuya artık bünye burada alışır. havalandırma denen şeyin çalıştırılmaya gerek duyulmadığı yerdir.
bgm çoluk çocuğun cirit attığı alandır. onların özenti, dünyadan bi haber hallerini görünce çıkıp gidesiniz gelir ama işin ucunda sevdiğiniz müzisyenler vardır. ve bu çocukların çoğu aslında sahnede kim var, ne tarz söyler tam anlamıyla bilmezler. dedim ya özenti hava olsun diye, gittim diyebilmek için gelmişlerdir.
özellikle rock müzik konserlerinin yapılmasını istemediğim yerdir. kışın konser verilebilecek tek alan değildir ki alternatifleri vardır.
konsere gittiğim ilk mekandır. yamulmuyorsam 1995 yılıydı ve haluk levent'in konseriydi. ayrıca;

(bkz: #6624170)
10 nisan 2011 tarihinde Sagopa Kajmer & Kolera konserinde izdihamdan ve çoşkudan dolayı yıkılma tehlikesi geçiren, büyüleyici atmosferini asla unutamayacağım gösteri merkezi.
An itibariyle Mustafa Ceceli'nin konseri dolayısıyla hemen karşısında bulunan Emanet sokakta araba koyacak tek bir yer kalmamasına sebep olan konser ve aktivite alanıdır.
22 Şubat 2013'te Zülfü Livaneli konserine sahne olacak yerdir.
en sevdiğim grup olan duman konserinde bile arada çıkıp gitmeme neden olan ergen yuvasi. yaş ortalaması 15 tir en fazla. erkeklerin üstünü çıkarıp etrafta dolaşması da ayrı bir olay.
Ergenlerin her ay duman konseri icin gittikleri gosteri yeri. Ben gitmiyor muydum ? Evet ergenken ben de gidiyordum.
aslında 2000-2005 yılları arasında lisede okumuş insanlar için farklı bir anlamı vardır. düşünsene dönem yardırıyor. mor ve ötesi dünya yalan söylüyoru çıkarmış, şebo can kırıklarını çıkarmış duman desen seni kendime sakladımla herkese gel de kafa olalım diyor. işte bu dönemlerdi bizim oraya gittiğimiz dönemler. lisede olduğumuzdan fazla serbest değildik ama orası bizim için serbestlik manasına geliyordu. evden zulayı toplayıp konserden 6 7 saat önce önünde sıraya girerdik en önlerde olalım diye. o zamanlar vip bilet diye bir şey yok haliyle 90ların, stadlardaki maraton tribünleri gibi gibi erkenden gidip kapıyorsun yeri.yeri geldi arkadaşlarımızla içtik yeri geldi insanlarla tanıştık orada, içip sarhoş olan kızları çok öptük. yürekten çalarken bir kıza, seni kendime sakladım çalarken öbür kıza yazdık. cesaretimizi göstermek adına, konserden önce kızları gondola binmeye davet ederdik. şimdiki lise gençlerine bakıyorum ellerinde akıllı telefonlar filan. bizim zamanımızda bostancıda bir konser olsa da gidip kafamıza göre takılıp 2 muhabbet etsek havası vardı. en olmadı o günkü grubun sahneye çıkarken ilk hangi şarkıyı çalacağını, "acaba şu eski şarkıyı da çalarlar mı?" gibi beklentilerimizi paylaşırdık. malum dönem msn dönemi, öyle facebook gibi insanlar elinin altında değil mümkün mertebe kızlarla tanışmaya çalışıyorsun. benim hayatımda çok eğlenceli, hüzünlü ve bir kaç rezil olaya ev sahipliği yapmıştır.
hele ki o kasdav liselerarası müzik yarışması revaçtayken daha da efsane olurdu mekan. okulun grubunda çaldığımız için sahne arkasını görürdük, jürideki ünlülerle konuşurduk filan. o boynunda ki "müzisyen" kartı, sanki salon bizimmiş havası yaratırdı. çocukluğumun bütün konser geçmişidir o mekan. avrupa yakasına gidip izleyemediğimiz konserleri anadolu yakasına getirirdi. ne güzel günlerdi be.
zamanında popüler olan ama artık günümüzde klaslığını kaybeden gösteri merkezidir.

takip ettiğim organizasyonlar bgm'de olduğunda dahi gitmiyorum.