bugün

akp'nin son icraatı, muammer güler'in açıklamasına göre 3700 suriyeliye vatandaşlık verilmiştir.

kendi vatandaşları belli bir yaşam standardına ulaşmamışken, türkiye'nin böyle bir hak tanıması gerçekten mantıksız. hele birde bu sayının artma ihtimali varken. zaten on yıllardır ülke potansiyelini, oradan buradan türkiye cumhuriyet'i vatandaşlığına geçenlerle paylaşmak zorunda kalıyoruz.
3700 akp seçmeni demektir.
su tesisatı olmayan türkiye köyünün yanına, milyon dolarlık suriyeli mülteci-terörist- kampı yapan zihniyetin beklenen ürünüdür.
(bkz: burası türkiye)
yepyeni 3700 tane "ananı da al git" demektir.
muhtemelen gerçek rakamlarının üçte biri verilmiş eski suriyeli yeni akepelilerdir.
sosyal medyada ekşi sözlüğe 8284 kadın yazarın alınmasından daha fazla konuşulmayacaksa "bırakıp gidelim" dediğim gelişmedir.
şahsen 3700 sayısının ne önemi olduğunu merak ettiğim gelişmedir. acaba neden 3700 tane aldılar? hem alınanlar kimlerdir? bir de sahi bu bir haberden mi alındı acaba? Kaynağı da merak ettim.
Izmir' e yerleştirilip akp ye oy verecek ak seçmenlerdir. Elin suriyelisine izmirde mülteci kampı yapılmasının da başka bir aciklamasi yoktur. Orospu çocuklarına ızmir nasil koyduysa artik hırslarını alamayıp sagdan soldan adam bulmaktadirlar.
içerdekiler yetmeyince ithal seçmen yaratma şeytanlığı. Kolay gelsin izmir.
3700u istem disi uc ile carpinca gozlerimin dondugu olay.
(bkz: hah bi bu eksikti)
boynu ve ensesi olmayan içişleri bakanının normal birşeymiş gibi açıkladığı gelişme.

(bkz: 4500 ahıska türkü nü vatandaşlığa geçiremem)

ahıska türklerine, karabağlıya, kerkük türkmenine vatandaşlık vermeyen, bin dereden su getiren a-kepe, söz konusu suriyeliler olunca bürokrasiyi kolayca aşıyor.
iyi bok yemişlerdir. başka söze gerek yok. önce kendimizi doyuralım.
Türkiye'nin ''acıma yetime döner koyar götüne'' sözünün ne anlama geldiğini öğrenenemesi sonucu yapılanlardır.

Milletine harcayacağın parayı kaç bin suriyeli'ye harcadın. Toki'den ev de verilmiş. Sanki bizimkiler yardıma muhtaç değilmiş gibi elaleme yardım yapılıyor. Yazık.
Turkiyenin vatandaslari turkiyeye cok rahat sigip cok dostca yasiyormus gibi bir de suriyeliler gelmis. Bugun 3700 gelir yarin 3700000.
Ortadoğu nun koruyucusu olan yüce devletimizin icraatı.

mozambik bile bu kadar kolay vatandaşlık vermiyor amk.
ahıskalılara yapılmış ayıptır. hepi topu 4500 ahıska türk ünü vatandaşlığa geçirmeyenler bu insanları türk vatandaşlığına alma cüreti gösteriyorlarsa ve hala iktidarda iseler vay bu memeleketin haline.
onbinlercesinin bizlerin vergileri ile maaşa bağlanmış olmasının yanında bir hiçtir.
bencil değilim. ama ülkendeki açları doyuracağına niye bir başkasını doyuruyorsun. anlamış değilim.
ülkemizdeki sömürgeci sayısının birazcık daha artmasıdır. bunlardan milyonlarca var aslında, 3700 ailenin dokunmaması lazım.
3700 azmış o rakam şimdiden 37000 olmuştur bile ne de olsa oy onlar oy?
akpnin oy için yaptığı yeni bir entrika.
seçim için işe yarar, kütüklerini felan haletsinler seçmen düzenlemesi felan filan akp götürür, 3700 suriyeli etrafındaki her 4 kişiyi ikna ederek akp ye büyük bir oy kaynağı yaratır herhalde, iyi politika allah için, akp yi sevmem ama çakallıkta üzerlerine yok rütbeli olanlarının.
Halkın içinde, ertugrul özkök bile tayyip'e laf edebiliyor. Hiçbir şey istediği gibi olmuyor.. Oy oranı %38 civarında. Cemaat'in oy desteği de olmayınca, suriyelilerin oylarını almak istyor. Ama onu o oylar da kurtaramayacak. Bu ülkeden kaçacağı günleri de göreceğiz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar