bugün

türkan saylan

Hakkında yapılan saçma sapan eleştirilere çok kızdığım, aydın, örnek insandır.

Neymiş türbanlılara burs vermiyormuş! peki siz hiç mini etekliye burs veren bir fetullahçı gördünüz mü? bu tarz cemaatlerden faydalanabilmek için onların şart koştuğu bir sürü şeye ayak uydur muyor musunuz? şukadar saat kuran okunacak, bukadar süre cemaat toplantılarına katılanacak, kapıdan şu ayağınızla gireceksiniz, bu ayağınızla çıkacaksınız vs... bırak mini etekli kızı, mutasıp giyinimli ama bu şartlara uymamış bir kızın ya da erkeğin burs ya da yardım aldığını gördünüz mü?

bu tarz cemaatler nekadar adaletliler ki ayrım yapmadan burs verme konusunda türkan saylan olsun?
neden türkan saylan çağdaş türk gencine burs vermeyi tercih ederken suçlu, kötü oluyor da ama bu ayrım yapan yobaz ve beyin yıkayıcı cemaatler suçlu olmuyorlar?

kendileri sadece imam haptip liselerine burs vermiyorlar imam hatipler din okullarıdır ve çydd'nin amacı ise düz lise okuyan başarılı gençlere burs vermektir. ayrıca türbanlı ayrımı yapmıyorlar.

nezaman yobaz cemaatler ve burs veren kuruluşlar , burs verirken açık, kapalı ayrımı yapmaz, nezaman ki dini açıdan beyin yıkamayı bırakır, ozaman ben de derim ki sizler türkan saylan'ı eleştirmekte çok haklısınız... "kimse ayrım yapmazken o yapıyor", derim...

ayrıca amacım kapalı açık diyerek ayrım yapmak değil, sadece dinini yaşamak için, dini siyaset ve gösteriş adına kullanmayan gençlik bu eleştirilerim kapsamında değildir.

edit: eksilerden anladığıma göre baya yobaz varmış sözlükte... sizler önce kedinize bakın, kendi adalet anlayışınızı eleştirin, bu konuda ne zaman kusursuz olursanız, ayrım yapmayı asıl sizler bırakırsanız, ozaman türkan saylan'ı eleştrimeye hakkınız olur...