bugün

fethullah gülen

din adamıdır sözde ama türkiye'yi ilgilendiren din dışı bütün alanlarda parmağı vardır. emniyette, hukukta, eğitimde, siyasette, ticarette, medyada, vs vs akıllara gelebilen her alanda( kargoculukta bile) örgütlenmiş, büyük bir maddi güç kazanmış, şakirt sayısını da bir hayli arttırmıştır. en büyük şakirtleri zaten devleti yöneten zat- ı âlilerdir ki ülke siyasetine karışacak, ona yön verecek gücü kendinde bulması mümkün mertebe bundandır.

ülkeye girme yasağı ortadan kalkmışsa da hakimler,savcılar ve anayasayla ilgili çok dertlidir. ışık evlerindeki hukukçulara verilen önem bu yüzden fazladır ve gelecekteki yargı örgütlenmeleri için onlar şarttır.
sohbetlerinden birinde hakimleri gerekirse satın alacaksınız diye fetvalar verecek kadar müslüman, haksızlığa mahal verecek kadar da dindar. amacı kendine işleyen bir çark olduğundan çıkarları doğrultusunda hareket eder. bu sebeple de akp anayasasına evet verilmesi gerektiğini; darbe anayasasından da kurtulma vakti geldiğini söyler.

aynı fethullah'ın, darbeci 82 anayasası için de evet çağrılarında bulunması onun çıkarcılığını, yalancılığını, samimiyetsizliğini gözler önüne sermez de ne yapar?
aklı başında insanlar bile bu safsataya kanıyor ya pes diyorum, vallahi pes!