bugün

jose maria gutierrez hernandez

beşiktaşla anlaşmış yıldız. buraya kadar bilmediğiniz şey yok ama bir de benimle ilgili bir kaç anektodunu dinleyin ;

sene bilmem kaç del bosque beşiktaşla anlaşıyor. 6 yaşına kadar galatasaraylı olan ben eniştemin uğraşları sonunda beşiktaşlı olmuşum sürekli beşiktaştan konuşup maçlara gitmişiz, 100. yıl şampiyonluklarını birlikte kutlamışız. ama eniştem ilk defa bu sefer yüksekten uçuyor ; 'del bosque geldi artık guti'ler raul'lar gelicek beşiktaşa bak gör' diyor. hadi git işine diyorum. belki o zaman olmadı ama biraz geç de olsa şimdi bir bir geliyolarlar, belki teknik direktörle hiç alakası yok bu transferin, kalbi çok temiz bi adamın bi dileğinin kabul olması gibi bir şey, ama inanın bir beşiktaşlı için çok güzel bir şey.

sağda solda okuyorum guti yıldız değil , büyük takımın küçük topçusu diyorlar. şimdi beiktaşlı baksırımı bi kenara bırakıp konuşucam. 2009-2010 sezonunda ispanya liginin bütün haftasını takip etmiş biriyim. üstüne real madrid ve barcelona nın her maçını her golünü izlediğimi söylemek isterim sebebi malum ; betsson şimdi benim ender gelişen osasuna atakları temalı trt özetlerinden ispanya ligini takip edenlere diyecek bir şeyim yok zaten, sözüm guti'nin gerçekten yararlı olup olmayacağını merak eden gerçek beşiktaşlıya ;

bütün sezon boyunca bir kaç istisna hariç real madrid'e üst oynadım hep. christiano ronaldo veya ispanya ligine alışamayıp hemen sakatlanan götü boklu kaka veya kazma higuain yüzünden değil sadece bu adam yüzünden !! kardeşimle oturup ilk yarı 0-0 biten ve üst oynadığımız bir maçta o gerizekalı teknik direktörün guti'yi oyuna alması için yalvardığımızın üstünden daha 3-4 ay geçmedi emin olun dostlar. ve de hazretlerinin o maçı sonradan 4-0 bitirmesinin üstünden de 3-4 ay geçmedi, o anki duyguları size anlatamam.

sadece 700 lira bayılarak alın şu kombineyi, sonra oturun koltuğa kapalıyla tezahürat yarışına bile girmek istemeyeceksiniz hazretlerinin hareketlerini kaçırmamak için, resitale hazır olun !