bugün

sözlük yazarlarının itirafları

- belki de ailemi terketmemin zamanı gelmiştir. bu şehirden çekip gitmemin de.. bakarsın kpss'de iyi bir puan alır, çeker giderim burdan.
- birçok şeyi arkamda bıraktım da ayağıma dolanan şu ailemden kurtulamadım arkadaş.. bir onları arkada bırakamadım. ama vicdanıma kulak verdiğim için değil.. şartlar uygun olmadığı için.
- işe gireli 6 ay oldu. birşeyler öğrenmek için girdim. tecrübe kazanmak için. gayet de huzurlu bir ortam. ama kapanacağı söylentileri dolanıyor şirkette.. çok üzülüyorum. yine aileme muhtaç olacağım için ölesiye korkuyorum.
- off! çok klasik şeyler biliyorum ama.. tek üzüldüğüm şey, parasız kalmak, babamın ağzımı açtığım anda yüzünü ekşitmelerine katlanacak olmak.. onlara yaptığım bütün fedakarlıklara rağmen hala bana bir mikroptan farksızmışım gibi davranmaları gücüme gidiyor haliyle. aslında gücenmiyorum bilakis çok sinirleniyorum. bir nebze olsun değer vermiyorum onlara. ama hala neden burdayım, neden hala onlara yardım ediyorum bilmiyorum.. dedimya sanırım ekonomik sebepler yüzünden.
- bir de insanın üzülüp, ağlayacağı birinin olmaması gerçekten acı verici. bu dünyada sadece kendimi düşünüyor, kendime üzülüyorum. zira talih bir kez olsun yüzüme gülmedi.
- şimdi bir şey daha yazmak istiyorum ama eminim birçok kişi tarafından yadırganacaktır.


bu yazı ise allah'a :

sınıyor musun? ama sabrım tükenmek üzere. lütfen.. sana olan inancımı suistimal etme. her gece dua ederdim. demekki oralı olmamışsın..