bugün

emre tuncer

Beyinden oluşmuş klasik tiplerin aksine, çok eğlencelidir. En hasta ve yorgun olduğu günlerde bile mikrofonu açıp, ağlatana kadar güldürdüğü görülmüştür. Başka radyo programcıları gibi "hastayım, o yüzden program kötü" demeyerek taktirleri üstünde toplamıştır. Kalitesini her fırsatta da göstermektedir. Gecenin dibinde yayın yapmasına rağmen, hep profösyonel programlar çıkarmasıda işini ne kadar ciddiye aldığının bir göstergesidir. Kendisini deliler gibi kıskanıp karalamaya çalışanların olmasıda (özellikle erkek), işinde ne kadar başarılı olduğunu göstermektedir. (*)
Yayınında kendisine mesaj olarak gönderilen övgüleri, tam ters ifadelerle okuyarak hem kendine güvenini sergilemekte hem de ilk defa dinleyenleri şaşırtmaktadır. (bkz: Ben)
Yayınına telefonla katılan bir kadının, "benim yatak odama aksesuar olur musun?" sorusuna... "Pardon, sorduğun bu soruya cevap vermeden önce, aklıma gelmişken söyleyeyim: Bendeki bilgisayarın işletim sistemi tak-kullan aygıtlara uyumlu olmadığından, her türlü parçayı kullanamıyorum. Senin soruna gelirsek eğer: hayır!..." demesiyle, "neden emre tuncer?" sorusuna, efsane bir cevap daha bulmayı sağlamış, yakışıklı şahsiyettir.
Dinleyicilerinin, çevrelerindekilere "Bu manyağı kesin dinlemelisin! Programında..." şeklindeki tavsiyeleriyle, hak ederek ünlenmiştir. (bkz: şehir efsanesi) (bkz: Maşallah)
Kendi tabiriyle: Haftasonu gece 2'den sonra 4'ten önce, tüm bestfm frekanslarında zır zır zırlamaktadır...