bugün

bursa daki pislikler

bursada gordugum, adını ancak bu sekilde nitelendirebilecegim, pislik oldugunu dusundugum, kapkac ve gasp yapan kisilerdir.

bunu yazarken zorlanıyorum aslında terbiyem izin verse bursa daki o. cocukları yazacaktım ama, anlayın artık.

evim bursa nın bilindik bir semtinde, bursalılar bilir umurbey mh, sakaldoken civarında. yaklasık yarım saat once bir kadın cıglıgıyla balkona cıktık, esim polisi ara kapkac oldu dedi, ve dısarı fırladı. polisi aradım bende dısarı cıktım. yaklasık 40- 45 yaslarında bir teyze agzı burnu kan icinde aglıyor. serefsizin teki cantasını calmıs, ilk once yumruklamıs, zorla gaspetmis. teyze keske bıraksaydın cantayı dedim, bırakmıs zaten ama serefsiz evladı yumruklamıs teyzeyi. su pecete verdik ama asırı darp almıs. esim bu arada birden kosmaya basladı. bu serefsizi mahalleli ile yakaladılar. o arada polis ekipleri geldi. bizde gittik yanlarına. iste asıl soku burda yasadım. ben 17- 18 yasında bir cocuk beklerken polis arabasında 60- 65 yaslarında beyaz saclı bir adam gordum.

isin trajik kısmı kadından cantayı calarken o sırada bir taksi musteri brakıyordu. taksici olayı birebir gormus ve kacmıstı. ben bu duyarsızlıga hayret ediyorum. bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın mantıgı ile bakalım daha kac kisi zarar gorecek.
güncel Önemli Başlıklar