bugün

medya kralı

Memet ali alabora ile tiyatro hakkında konuşurken, tiyatro elit işi, elitler gidiyor ya da gider anlamında bir konuşma yaptı okan. Geçenlerde eşimle BKM ye gidelim dedik. Bilet fiyatı kişi başı 45 tl. iki kişi, yol masrafları biraz da atıştırma yapalım dersen 150 tl. ben 150 tl tiyatroya harcıyacağıma doğalgazımı biraz daha fazla yakarım o ay. Diğer taraftan sinama daha uygun. her açıdan daha zengin. Hasılı, tiyatroya gitmek isteriz okan bey, ancak bilet fiyatlarını düşürün.sinema bileti fiyatına olsun. tiyatroya da elitler değil, bu devirde parası olan gider.

kızın biri telefon açtı. tütün işçileri meselesi açıldı, masada. bir anda herkes solcu kesildi. halbu ki, okan programın başında belediyenin yalakalığını yaptı. önceki gün eleştirmişti. Tahminim kanal yönetimden- kanalada siyasi malum yerden- baskı ya da istek geldi. Okan gibi adam öyle bir programda belediyenin icraatlarını anlattırdı. yazık sana vah sana okan. sonrasında da tütün işçileri için hepsi üzüldü solcu oldu. paradan vazgeçmediğiniz zaman kimse bana ben bu davanın en birici adamıyım demesin.

memet ali'nin darbe-tsk'nın yönetime el koyması- konusunda söyledikleri doğrudur. anayasa hakkında düşünceleri de.

Hakkı devrim, programda birkaç defa meclise adam gibi bir sol partinin girmesini ya da neden olmadığını söyledi/sordu. demek ki, chp solcu görüşlü olanlar için samimi bir yer değildir. gene siyasi parti adına kendi nam ve hesabına çalışıp, nemalananlar için chp, mhp, akp hepsi aynıdır.