bugün

uludağ sözlük

kolay değil, binlerce şey yazdım buraya. genelde sevildim. güzel bir sitedir aslında. bayadır yazmıyorum. ama gelip gelip bakıyordum. görünen o ki artık bakmanın da çok faydası yok.
şurada yazar olduğum sürece hiç yanlış bir şey yapmadım o yüzden bu sözleri pisliğine değil, faydanıza söylüyorum. itü sözlük ve ekşi sözlük ile kendinizi karşılaştırmayın bile. maalesef çok ama çok geride kaldı uludağ sözlük neden mi?
1) trollerin baş tacı edilmesi.
2) sabahtan akşama kadar başkalarına hakaret ederek mutlu olanların sözlükte tutulması.
3) aptal maç sohbetleri. 6s, eziktaş muhaha seviyesinden çıkamamak.
4) eskiden hatırladığım, tematik çalışan birinin yazdıklarının, ne lan bu ben anlamadım diyen yazarlarca devamlı aşağılanıp adamın çaylak yapılması sağlanması, neredeyse her yazdığı ile tc yasalarına göre suç işleyen adamların takdir toplaması.
5) kendisi iki satır cümle kuramayıp, kurabilen adamların arkadasından, süper konuştu diye yorum yapmakla yetinerek sıfır katkıyla oynayanlar.

tabii ki sorun tüm bunlara göz yuman yönetimdir. en son entry gammazlamaktan yorulmuştum ama asla silinmiyordu. format mormat hak getire zaten. hakaret küfür gırla. o zaman da söylüyorum şimdi de, mevcut yazarlarının yarısından fazlası, zerre katkı sağlamadığı gibi kaliteyi dibe vurduruyor. ancak ve ancak sağlam bir temizlik ile işler tekrar düzelebilir.
umarım düzelir.