bugün

battlefield 2

oyun 2006 da çıkmıştı yanılmıyorsam,yıllardır sıkılmadan oynarım.hala da bana multiplayeri çok büyük bir zevk verir.oynanış olarak gerçekten savaşa girmişsiniz gibi kaptırtan bir yapıya sahiptir.

evet bayrağın yanındayız. MEC lerin diğer taraftan bizim hedefimizin olan bayrağa doğru ilerlemeye başladıklarını biliyoruz. sanırım buraya karkand veya benzeri bir şey diyorlar,terkedilmiş eski bir şehir.

herneyse g3 ümü elime alıyorum ve mangamın beni izlemesini istiyorum radyodan,bu sırada uzaktan gelen makineli tüfek sesleri temasın gerçekleştiğini gösteriyor, bayrağı ele geçiriyoruz, ilerlemeye devam etmek istiyorum fakat çatışmanın olduğu bölgeye gidersek birer birer harcanmamız işten bile olmadığı için etraflarından dolaşmak daha uygun geliyor,görüş alanım büyüdüğü için g3 ümü seri den tek atışa alıyorum.

mec kuvvetlerinin arkasına geçmeyi beceriyorum, bir tank bir adet de jipleri var hemen o bölgeye commander'imizden top desteği istiyorum çok geçmeden üstlerine top mermisi yağmaya başlıyor, oldukça fazla zaiyat verdiler,yavaşça kum tepelerinden sürünerek piyadelere yaklaşıyorum, beni farketmiyorlar g3 ümü seriye alıp birkaç darbede şarjörü karşıya boşaltıyor ve 2 kişiyi vurduğumu görüyorum,hemen şarjörümü değiştirip atışa devam ediyorum,1 kişiyi daha harcadım,makineli tüfekler bana yöneliyor,burda daha fazla kalırsam harcanacağımı bilerek geri çekiliyorken bir nişancı beni vurmayı beceriyor yere düşüyür,medicc diye bağırıyorum beni duyan bir medic hemen yanıma gelip defibilitör ile beni geri döndürüyor ve iyisin diyor...kalkıp koşmaya devam ediyorum.

böyle bir oyun battlefield 2,orjinali de oldukça ucuz,edinmenizi tavsiye ederim ...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar