bugün

30 eylul 2006 galatasaray konyaspor maci

hakan sukur u nasıl oynatır bu adam umit i nasıl cıkarır bu hangi akla hangi mantıga uyar bi grup salak seyirci hakan gol gol gol diye bagırması illaki hakan a gol attırmaya calısmak ne salaklıktır.eric gerets oyuncu degisikleriyle neyi amaçlamıstır?neyi?okan ı aldı adam ayhan ı cıkardı carrusca yı aldı hakan ı tuttu.zaten carrusca topu kaptırdı o top kornere gitti gol oldu.gerets zekasını konusturarak 80.dakikadan sonra cok zekice degisiklikler yaptı ve 90.dakikada sakatlanan mondi yi oyundan alamadı.konyanın son golune bakarsanız mondragon un ne kadar pasif oldugunu nakakaldıgını gorursunuz herifin sol omzu sakattı ucamadı dolayısıyla engelleyemedi golu.gerets niye illa 80 den sonra salak salak degisiklikler yapıyosun o degisikligin takıma yararı olacagını mı dusunuyorsun.gercekten ilginc.cok ilginc.mactan gelir gelmez yazıyorum sinirim gecince de aynıo dusuncelere sahip olur muyum bilmiyorum ama su an eric gerets hakkında dusundugum sey neyse...

gelelim hakan sukur e ugrunda tezahuratlar yapılan adam hakan sukur ama artık onun hakkında yogunlasan dusunce tanju nun rekorunu kırsa da kurtulsak.hakan sukur galatasaray dan kovulmadan gitmeli.zaten mac seyirci "hakan gol gol gol" diye bagırmaya basladıgında bitmisti. macın bitmesine 30 dakika varken hakan için bagıranlar macı kazanıldı bilenler umarım ne kadar dogru dusunduklerini gormuslerdir.

ayrıca takımda umt sacan tek sey:arda turan

saygıdeger hakan abisi tarafından pek egerli hasan abisi tarafından pas vermedigi icin elestirilen arda turan.mukemmel bi mac oynadı.mac boyunca tek hata yaptı.o da hakan a 100 de 100 golluk pas vermesiydi.

bravo gerets bravo hakan bravo adnan polat bravo hepinize ve sizin 6 yıl içinde bu hale getirdiginz cimboma.helal olsun canaydın bi klubün yapısında bu kadar kısa vakitte ancak bu kadar buyuk bi gelisme olabilir.

bu mac kazanılsaaydı ne olabilirdi ki galatasaray ı sampiyonluk mu bekliyordu. ezeli rakibi fenerbahce nin karsısına dikilemeyip sevinmek için vestel e ihtiyac duyan bi takım an itibariyle galatasaray. 4 sene sonra gelmis gecmis en buyuk degeri hakan sukur olacak bi takım.