bugün

knight online

bolum: 4

Cyper'ın aldığı yenilgiyle birlikte,yeşil bulut yükseldi ve zafer sarhoşu Pianna şovalyeleri, El Morad'in tumunu bulmak ve kendilerinin dönüşünü bekleyen kutlamalar için eve doğru ilerlediler. Yedi sene gibi uzun süren bir savaş insanoğlunun zaferiyle sonuclanmıştı. Serüvenlerinin hikayeleri hızlıca El Morad'in insanları arasında yayıldı ve çok kısa bir süre de tanrı Logos'a adanan tapınaklar inşaa edildi.

Hüküm süren barisla birlikte insanlar şehir disinda risk almaya basladılar.ilk olarak bir zamanlar onları koruyan hasarlı duvarlar ve siperlerin hemen ötesinde küçük çiftlikler belirmeye basladı. Sonra her türden ekin yetiştiren tarlalar ve tarımı destekleyen köyler boylu boyunca hızla coğalmaya başladı.

Tanrı Logos'un kutsaması ile hepside basarıyla gelişti. Fakat baris El Morad'in topraklarında çok uzun sürmedi

Zaman ilerledi ve El Morad'in topraklarında yeni bir hayata başlayan şovalyeler Cypher in siyah kanini tasıyan çocuklar dünyaya getirdiler.Sıyah kanin icerisindeki şeytan insanlar arasında hastaliga yol acti ve bela kisa sürede kralligi sardi.Insanlar bu hastaligin sebebini öğrendiklerinde ofkeliydiler.bazı çocuklar vahşi hayatin içine burakıldilar .Bazılarıda karanligin içinde ve lağımlarda ,insanların gözünden uzak yasamaya zorlandı.insanlar bu lanetli ,orc işaretleriyle doğan çocuklara Tuarek'ler (Tuareks) adını verdi.

El morad’ın papazları (priests) Tuarek'leri tuttu ve onları şeytani işaretlerinden arindirdi.Hiçbir şansları olmayan Tuarekler,El morad da esir olarak yaşamayla yetinmek zorunda kaldılar.

Kisa sürede Tuarekslerin arasından bir lider ortaya çıktı ve onları korkusuz ve utanmasızca el değmemis vahşi bölgelere yönlerdirdi . Onlara dovusme tekniklerini ve bu ortamda hayatta kalma yollarıni ogretti. Bu kisının adi, kahraman ve Tuarek in ruhsal lideri olan Zignon idi.Zignon şeytani yandaslarına kuzeyi gösterek liderlik etti.Yol boyunca Patoslardan kalan askerler ve kendilerini kovalayan El Morad asker leriyle sik sik savaşmak zorunda kaldılar.Üç yıl boyunca açliktan olerek ve soguktan kirilarak zignon u vahşi topraklara doğru izlediler ve dünyanin sonu olarak söylenen Eslant dağını geçtiler. Dağın üzerindeki düzlüğün üzerindeki yer Luferson Kalesi idi ve bu yer Cyperin yıkımına başlanan yerle aynı idi. El Morad askerlerine karşı güvenli olduğu için Zignon Kralligini Luferson kalesının etrafinda kurdu.Kralligina Karus un ülkesi adini verdi.

Fakat birçok Tuarek'in şeytani işaretleri El Moradın papazi tarafından ellerinden alındığı için sert buzlarla kaplı arazilerde yasamak için çok zayıf kaldılar. Bir çok Tuarek sert iklim kosullarına dayanamadıkları için oldu ve onları bu topraklara yönlendirdiği için Zignona kızmaya basladılar.Zignon Turekler'i kurtarması için Logos a dualar etti fakat Logos yanit vermedi.Her nasılsa tanrı Diaz kendisine dua edenlere cevap verdi.

Buna bağlı olarak Zignon ruhunu ,insanları adına Diaz'a satti ve sehrin ortasina kötülüğe adanan bir tapınak kurdu. Kendisine kötülüğün kurban edilmesi emir verildi. Bu da eski zamanlardan kalan bir labirentin hakimi , Görgon'un kafasıydı. Zignon elindeki en güçlü savaşcısı olan Kukleen'i Görgon'un kafasını kesmesi ve Luferson kalesine getirmesi için kıtanın batıdaki en son noktasi olan Kukleen'a gonderdi. Kafa tapinaga yerlestirildikten hemen sonra güçlü şeytani kuvvetler kaleden akmaya başladı ve Tuarekler'in bedenlerinden alınan kötülük işaretleri geri geldi.

Öncesinden daha güçlü olan Tuarek'ler kıta boyunca yayılmaya ve El Morad'i bir kez daha tehtid etmeye basladı. imparatorlugun 492inci yılı içinde ,El Morad karus a karşı bir savaş ve onun şeytani güçlerinin daha fazla yayılmasını önlemek için ,şehrin ortasina tapınak insaa etti ve gruplar dolusu şovalyeleri organize ederek Karus a karşı savaş ilan etti.

Karşı onlem olarak Zignon,El morad'ı devirmek ve gecmişteki kötü muamele ile zulumün öcü için yemin etti. Savaş, arazi için değil yasamak için 200 yıl surdu.

Böylelikle sonsuz savaş başlamıştı...

Şeklinde bir hikaye ye sahip mmorpg oyunu.

kaynak : http://www.knightonlineworld.com