bugün

medya kralı

imajını televizyonda televizyonu eleştirmek olarak çizen okan bayülgen'in yeni programı. eski programlarındaki medya arkası bölümünün sündürülmüş halidir bu program.
okan'ın çok ciddi bir açmazı vardır bu programda: malum bu medya işi okan için bir nevi dava meselesi. fakat okan nerdeyse her program davasına ihanet ediyor. yerdiği kişiler ertesi hafta baş tacı konuğu çünkü. samimiyeti şüpheli yani. kadın programlarından tek farkı bu kişileri, dolayısı ile kültürlerini yerdiğini iddia etmesi. yoksa kadın programlarında da esra ceyda kardeşler 15 dakkalık şöhret, okan'da da. hani desek çaktırmadan alay edliyor ama o da yok uzun zamandır. o maskotları kullanmamazlık da edemiyor. böylece samimiyeti çok ciddi tartışmaya açılıyor. örneğin son filminde sadri yıldız'ın kendisini neden oynatma ihtiyacı duydu? bu durum o maskota dolayısı ile o kültürlere destek değil midir ve davaya ihanet?
okan'ın bu ikilemi aşmasının yolu (tabi önce ikilemi kabul etmesi lazım) daha seçici ve kaygısız olmasından geçmektedir.

dip: aslında program fena değil, disko kralı'ndan daha olmuş, oturmuş. eşşek gibi bağırıp kafa ütmüyo en azından.