bugün

ve

kesme
parçalama
bölme.

sana en değerli şeyi, verilebileceklerin en ulusunu hediye ediyorum. hediye seversin biliyorum. aslında hiçbir şey bilmiyorum. bildiğim tek şey bu, şu an. başka türlüsünü düşünmek istemiyorum. başımı kaldırıyorum. asya tam karşımda. avrupa birliği sikinde değil. avrupadayım. beni asya'ya, asya'yı bana bağlayan tek bir şey var. bunu akılda tutalım. laf kalabalığı arasında unutmayalım. unutturmayalım.

kesme
parçalama
bölme.

sana en değerli şeyi, verilebileceklerin en ulusunu hediye ediyorum. hediye seversin biliyorum. aslında bi bok bildiğim yok. baş ağrısı eşliğinde beyin tırmalayan fişli bir gitar. duyduğum tek şey bu, şu an. başka türlüsünü düşünmek istemiyorum. başımı kaldırıyorum. ölüm tam karşımda. hayat sikinde değil. hayattayım. beni ölüme, ölümü bana bağlayan tek bir şey var. bunu akılda tutalım. laf kalabalığı arasında unutmayalım. unutturmayalım.

kesme
parçalama
bölme.

sana en değerli şeyi, verilebileceklerin en ulusunu hediye ediyorum. al. senin olmalı. senin olmayacaksa başkasının da olmasın. olmasın. olmasın anasını satayım. buyur burdan yak. yak her şeyi:

"ve."