bugün

adalet ve kalkınma partisi

özal'ın anap hanedanını andırmaya başlayıp kendi sonunu hazırlayan,belirli bir ideolojisi olmadan sadece dinle işi götürmüş olan,süngülü minareli şiir söyledikten sonra liberal olan,yahudi'nin hakkını gözeten,avrupa'nın kucağında çeşitli pozisyonlarda başarılı olan * sahip olduğu belediyeler sadece kendi zenginlerini yaratmakla uğraşan,kemal derviş'in çizdiği hazine politikasını değiştirmeden uygulayıp bizim eserimiz diyen,bakan çocukları için kanunlar çıkaran,bıyıklı memur sayısını (ideolojik akp bıyığı,nurcu bıyığı vs.) kat kat artıran,borcumuzu 2'ye katlayan,yoksulluk sınırındaki halkı açlık sınırına düşüren,%25 zam isteyen işçiye %4 vermeye çalışan,skandallarıyla demokrat parti'yi politikalarıyla adalet partisi'ni,zihniyetiyle refah partisi'ni hatırlatan bir partidir.

kendine ideolojik çerçevede bir yer edinememiştir. herhangi bir ekonomik politikası olmak bir yana,herhangi bir sosyal görüşü de olmayan bu partinin istanbul'a lale dikmek,var olan kavşakları yeşil sermayeye baştan yaptıramk gibi zararlı alışkanlıkları da vardır. Gazi Mustafa Kemal atatürk adını ağzına almayan parti üyeleri tek iyi şeyi bunla yapmaktadırlar. oral sex yapan bir rahibe düşünülemeyeceği gibi vatanına ihanet edip vatansever rolü yapan bir hükümet de zaten bu ismi ağzına almayı hak etmemektedir. sokaktaki vatandaşın eğitimi adına hiçbir şey yapmayan,geldikleri mahalleyi unutan,nihat genç'in bu yazının yazıldığı akşamki konuşmasında değindiği gibi dostlarını altıncılardan,turizmcilerden seçip yazarları,işe yüreğini koyanları görmezden gören hasta ruhlu bir partidir akp. türk halkı'nın sağ iktidarlar konusunda yaptığı hataların en büyük bedel ödeteni olacaktır. akp gittiğinde gelen bir hükümet ilk kez enkaz devraldık lafını haklı bir biçimde söyleyecektir. türk siyaset sözlüğüne her türlü küfürü sokan,çiftçiye kayan,atatürk'ün yücelttiği köylüyü vergileriyle ezen,kullandığımız internet'e bile boktan vergiler koyan bu partiye sövgü konusunda elimizden geleni yapmak borcumuzdur;ancak borç böyle ödenmeyecektir. Borç ancak halkçı ve eşitlikçi tavrı olan kesinlikle atatürkçü ideolojili bir genç hareketle ödenebilir. akp gibi kokuşmuş iktidarlar istemiyorsak,sağda solda afişini gördüğümüz partilere bile davransak yeridir.

sizden aldığı oylarla sizi sömüren partidir. kendilerine vermeyeceğim oyum,herhangi bir partiye saklı olmadığından burda açıkça söylüyorum ki akp türkiye'nin geleceğiyle oynamaktadır. müslümanım diye gelip musevi'ye hristiyan'a köpeklik eden,içerdeki sorunları düşünmek yerine sırf iktidarda kalmak adına dış prestije önem veren misyoner bir partidir.