bugün

seks pozisyonları

seks hayatındaki monotonluktan kurtulmak için yapılaabilecek atraksiyonlardır.

bir sitenin değerlendirmesidir. *
- kızgın rodeo
o : yere bağdaş kurar bir biçimde oturacak ve arkaya doğru kollarını uzatıp onlara dayanır bir pozisyonda duracak. kalçası mümkün oldukça yaygın durmalı ki siz de rahatça işinizi yapabilesiniz!
siz : partnerinizle yüzleşecek bir biçimde onun üzerine çıkın ve bacaklarınızla onu sarın. yavaşça ileri geri gidip gelin. önce sağa sonra sola olacak şekilde kalçanızı oynatın. sonra aşağı ve yukarı , istediğiniz tempoda devam edin.
neden bu kadar iyi? : çünkü güç sizin elinizde! ritmi kontrol edecek ve hareketin derinliği sağlayacak olan kişi sizsiniz. siz orda seksi rodeoyu oynarken, aynı zamanda onu göz temasıyla kendinize hapsedebilirsiniz.
ne zaman deneyebilirsiniz? : kendinizi enerjik hissettiğinizde ve kontrolu ele geçirmek istediğinizde! ayrıca , partnerizle kavga ettikten sonra hırsınızı çıkarmak için iyi bir yöntem de olabilir
tavsiye : erkeğinizi kramp tutabilir. bu yüzden bir duvara yaslanıp ellerini ve kollarını serbest bırakacak bir şekilde de oturabilir. böylece onları sizi saracak bir biçimde de kullanabilir.

- muhteşem 8
siz : sırt üstü yatıp, bacaklarınızı sereserpe uzatıp hafifçe aralayacaksınız. kalçanızın altına bir yastık koyun ki girişi kolaylaştırıp erkeğiniz daha derinlere inebilsin.
o : size karşı baskı uygulayacakmış gibi durup, her bir eli yüzünüzün bir tarafında olup kendini o şekil destekleyecek bir biçimde duracak. ellerinizi onun kalçanıza koyarsanız, ellerinizle onu teşvik etmiş olup her bir sekiz yapar hareketini içinizde hissedersiniz.
neden bu kadar iyi? : bu açıda durmak, partnerinizin penisinin oldukça derine inmesini sağlar. ama sizin en derin ve hiç dokunulmadık taraflarınızı harekete geçirecek olan erkeğiniz yapacağı 8 çizer hareketidir. ayrıca , erkeğinizin penisinin sizin klitorisinize sürtünmesi de sizi patlama noktasına getirecektir!
ne zaman deneyebilirsiniz? : pistte dans ederek geçirdiğiniz bir akşam sonrası ya da siz yorgunken fakat hala bir randevu için ayaktayken;
tavsiye : onu öyle şekillere sokun ki size 8 hareketiyle birlikte farklı duygular yaşatabilsin. yapmış olduğu bu 8 hareketi onun sonsuzluğunun, sınırsızlığının bir sembolü… ayrıca onun teslim olmaktan korktuğunu da düşünebilirsiniz!

- mutluluğun doruk noktası
o : ayakta dimdik duracak ve sizin kollarınızın onu sarmasını bekleyecek.
siz : bir kelebek kadar hafif, onun omuzlarına yapışın ve sizi kaldırmasına izin verin. vücudunun her iki yanından, bacaklarınızla onu sarın ve ayaklarınız yatağın, koltuğun, bulaşık makinesi ve benzeri şeylerin üzerine gelsin ki erkeğinizin beli kırılmasın. erkeğiniz forklift kamyon sürücüsünü oynayabilir ve içinizdeyken sizi aşağı yukarı kaldırıp indirebilir.
neden bu kadar iyi? : çünkü burdaki duyular tamamen yeni. sanki içinizde bir asansör sürekli yukarı aşağı çıkıp iniyor gibi hissedeceksiniz. ayrıca hızlı ve en dibe, derine inen hareketler sayesinde kanatlanmış gibi hissedeceksiniz.
ne zaman deneyebilirsiniz? : mesela hassas kadın, maço erkek; senaryosunu oynarken!
tavsiye : erkeğinizin boynundan asılırken vücudunuzu kavisli bir şekle getirin ki erkeğiniz daha da derinlere inebilsin. böylelikle hem vücudunuzun güzelliğini de ona sergilemiş olursunuz.

- el arabası
siz : küçükken oynadığınız el arabası oyunlarını düşünün, onu taklit etmek için ne şekle girdiğinizi. gerekli yüksekliği sağlamak için kafanızın altına birkaç yastık koyabilirsiniz.
o : arkanızda ayakta duracak ve ayak bileklerinizden sıkıca tutacak. bacaklarınızı bükecek ve kalçalarınıza yapışacak.
neden bu kadar iyi? : şaşkınlık öğesi! tamamen yer çekiminden ve klasik girme modellerinden uzak. kafanız aşağıda olunca, erkeğinizin arkanızdan girmiş olduğu bu yoğun hisle birlikte kafanızı tamamen rahat hissedeceksiniz. sizi arkadan tamamiyle gördüğünü de aklınızdan çıkarmayın!
ne zaman deneyebilirsiniz? : rutinlerden kurtulmak ve ona, yoga derslerinin onun düşündüğünden daha fazla işe yaradığını göstermek istediğinizde!
tavsiye : yorulmamak için, sadece ellerinize yüklenmeyin, kollarınızın üstüne yaslanın. başınızı düzenli bir şekilde kaldırın ki, kan hızlı bir şekilde kafanıza gitmesin. çünkü o an, kendinizi baygın hissetme zamanı değil!

- süper g
siz : dört ayak üstünde durun ve dengenizi korumak için ellerinizi iyi yerleştirin. sırtınızın kavisli olmasını engellemek için başınızı aşağıda tutun, yani bir çay sehpası gibi olduğunuzu düşünün!
o : arkanızda dizleri üzerinde duracak ve sıkıca kalçalarınızdan kavradıktan sonra içinize girdiğinde orgazm olacaksınız!
neden bu kadar iyi? : köpek stili olarak da bilinir. bu pozisyondayken vajinaya öyle bir şekilde değinilir ki, penis rahatlıkla sizin g noktasına ulaşabilir.
ne zaman deneyebilirsiniz? : kendinizi vahşi hissettiğinizde!
tavsiye : bu pozisyonu halı ya da sert bi zemin üzerinde denemeyin. maksimum oranda bir zevk almak için onun elini klitorisinize doğru da çekebilirsiniz.

- nirvana
siz : sırtınızın üstüne uzanıp bacaklarınızı kendi üzerinize doğru serbest bir şekilde bırakacaksınız ve kollarınız karyola başlığına doğru uzanmış olacak. kendinizi ona pasif bir şekilde sunuyor gibi olacaksınız… ama durun;
o : üzerinizde klasik sevişme tarzında olduğu gibi duracak ama rutinlerden kaçmak için siz, o size girip çıkarken tüm kaslarınızı sıkıcaksınız. duvarı itmek ister gibi kollarınızı başınızdan yukarı bırakıp bacaklarınızı kasıp sıkıştıracaksınız.
neden bu kadar iyi? : kaslarınızı sıkıp bacaklarınızı o şekilde sıkıştırmak girme işleminin etkisini arttırır ve doğal olarak da klitorisinizi harekete geçirir. sizin bu fiziksel direnciniz karşısında şaşıran erkeğiniz, çabalarını iki katına çıkaracaktır!
ne zaman deneyebilirsiniz? : işten tamamen bitmiş bir şekilde döndüğünüzde ve ısınma hareketlerini yapmayı unuttuğunuzda. rahatlama, egzersiz ve fazlasıyla zevk; daha ne isteyebilirsiniz ki?
tavsiye : değişiklik olsun isterseniz, bacaklarınızı yatağın kenarlarına doğru olabildiğince uzatın ve kasın.

- kilit
siz : mutfak tezgahı veya çamaşır makinesi gibi uzunca bir şeyin üzerine oturun. tam kenarına yerleşin ve arkaya doğru kollarınıza dayanın.
o : karşınızda ayakta duracak ve sizin onu bacaklarınızla kavramanıza izin verecek. gözlerinizin içine bakarak, siz onu yönlendirirken içinize girecek.
neden bu kadar iyi? : psikolojik olarak mükemmel. çünkü mutfak masası ya da tezgahı veya çamaşır makinesi üzerinde yapılan bir anda olabilen bu seks sizin tüylerinizi diken diken edebilir.
ne zaman deneyebilirsiniz? : akşam yemeğine arkadaşlarınızı çağırmış olabilirsiniz ve onlar gelmeden önce bu , size güzel bir fantazi olabilir!
tavsiye : partnerinizle aynı boyda olduğunuzda ya da erkek biraz daha uzun olduğunda bu pozisyon oldukça kolay olacaktır. ama erkeğiniz kısaysa bu zevki kaçırmak hiç de hoş olmayacaktır bu yüzden erkeğin ayağının altına birkaç kalın kitap ya da yastık koymak işinizi görecektir!

- rock and roll
siz : ayaklarınız havada olacak bir biçimde sırtüstü yatacaksınız.
o : karşınızda diz çökmüş bir biçimde oturacak. bacaklarınızı alıp boynunun her iki tarafına omzuna yaslayacak şekilde tutacak. kalçalarınızı sıkıca tutacak ve size doğru eğilecek. ona asılmış bir vaziyette olduğunuzdan, bu şehvet uyandıran hareketle usulca sallanıyor olacaksınız.
neden bu kadar iyi? : bu pozisyon, vajinanın penisi tamamiyle içine yerleşecek şekilde açılmasını sağlar, ki bundan da erkeğiniz oldukça memnun kalacaktır! aynı zamanda ellerinizi boş durumda bırakacaktır. onları, birbirinizin gözlerinin içine bakarken , birbirinizi okşamakta kullanın.
ne zaman deneyebilirsiniz? : kendinizi o şekilde esnek tutabilceğinizi düşündüğünüz zaman ve seks yaparken erkeğinize sarılmak istediğiniz zaman.
tavsiye : bu pozisyondayken vajinanız daha açık durumda olacak; bu yüzden pelvik kasları kasıp daraltarak sevişme sırasında eğlenebilirsiniz de. penisin etrafındaki kasları sıkıştırın ve sonra bırakın; bunu tekrar edin. (kegel ezgersizleri) ona ne vuruyor olduğunu anlamayacaktır!

- koltuk sevdası
o : erkeğinizi koltuğa oturtun. unutmayın , ayakları yere değmeli.
siz : onunla yüz yüze olacak şekilde üzerine oturun. ipleri ele alarak ona kimin patron olduğunu gösterin. bacaklarına doğru yatın ve dengede durmak için kollarınızla kendinize destek yapın. bacaklarınızı istediğiniz bir ritimde açıp kapayın.
neden bu kadar iyi? : çünkü kontrolde siz varsınız. size uyan ritimi siz belirliyorsunuz ve neyden hoşlandığınızı anlamak için çok iyi bir fırsat. ona kendinizi gösterip, aynı zamanda, sevişirken vücudunuzla ona oldukça ateşli bir görüntü sunuyorsunuz.
ne zaman deneyebilirsiniz? : kendinizi fiziksel açıkdan iyi hissetmediğinizde( selülitleriniz, göbeğiniz ya da sarkık göğüsleriniz varsa). erkekler dış görünüşe göre tepki vereceklerdir ve bu pozisyonda bu küçük pürüzler görünmeyecektir; kalçanız bir sporcu kalçası gibi olacak, göğüsleriniz dimdik duracak ve yukarıya bakacak ve göbeğiniz de dümdüz duracaktır.
tavsiye : eğer erkek iyi bir şekilde yerleşmişse, bacaklarınızı tek eliyle tutabilir ve diğeriyle de klitorisinizi okşayabilir.

- seksi makas
siz : sırt üstü olarak düz bir düzlem üzerine (çalışma masası ya da yemek masası gibi) kalçalarınızı mobilyanın kenar kısmına gelecek şekilde yerleştirin. bacaklarınızı kaldırın ve gerisi ona kalsın
o : size dönük bir biçimde ayakta ve ayak bileklerinizden tutmuş olacak. sizin içinize girerken bir yandan bacaklarınızı ayıracak ve makas şeklinde tutacak. içinize girerken de sürekli bacaklarınızı kısacak.
neden bu kadar iyi? : çünkü makas hareketi çok değişik duygular uyandırır. bacaklarınızı açtığında, penisin derinliğini içinizde hissettiğiniz için memnun kalacak; kapattığında ise onu bacaklarınızın arasına hapsettiğinizi düşünerek çılgına döneceksiniz.
ne zaman deneyebilirsiniz? : partnerinizin size bu doyumu yaşatacağına inandığınız zaman!
tavsiye : ellerinizi öylece serbest bırakmayın eğer onun kalçasına uzanabilirseniz ona ayrı bir heyecan katmak için onu okşayabilirsin