bugün

pkk desteklenmeli destekliyoruz

buradan küfür ederek durdurulamayacak bir adamdır.
buradan yaldır yaldır desteklenen akp bu adamları meclise almış diğer bir değişle destek vermiş cesaretlendirmiştir. haberalı hapsetmiş, nice vatanseverleri gözaltında öldürmüş, öldüremediklerini içeri atmıştır. bu adamlara küfür etmekle bir yere varamayacağınız gibi bu işlerin sorumlularına da cezayı veremessiniz. bu adam kendi işini yapıyor. bizim kendi işini yapması gereken devlet adamlarımız ne iş yapıyor?
banka satıyor, karlı işletmeleri yabancılara peşkeş çekiyor, vatan toprağını birilerine hibe ediyor, ihalelerle yandaşlarını zengin ediyor, televizyon kanalları ile bu şerefsizlere karşı çıkan namuslu adamları karalamaya çalışıyor, amerikanın israilin elini eteğini öpüyor, bop projesinde diyarbakır başkent olacak diyor, bu ne demektir? kürdistan kurulacak israil istediği gibi ortaduğuyu yönetecek demektir...

başka neler yapıyorlar?

televizyona çıkıp kriz teğet geçti diye bizimle tabiri caiz ise tşşak geçiyor, mustafa kemali tarih kitaplarından silmeye çalışıyor, bağımsız türk ruhunu arap kültürü ile değiştirmek istiyor.... vesair.

yani sonuç olarak gücü ellerinde tutmak için memleketi değil ruhlarını bile amerikalılara satabilecek adamlardan bahsediyoruz. bu adamlar kürtler ile türkleri -ki hepsinin bu coğrafya içinde yaşaması bile gerekmiyor azeri türkleri ve iran kürtleri bile olabilir- birbilerine kırdırarak kargaşa ortamını devam ettirip gücü ellerinde tutmaya çalışıyorlar.

bunlar saymakla bitmez sevgili sözlük yazar ve okurları. harekete geçmek istiyorsak buradan masturbasyon yapmak yerine elle tututlur gözle görülür bir icraat yapılmalı. hem insan hemde vatandaş olarak...