bugün

tsk ya olan güvenin artması

2500 sayfalık içi boş kofti iddanameyi hazırlayan savcıların sadece sanık ifadeleri bile ancak 40 50 sayfa tutacak deniz feneri dosyasının tercüme ettirememesi bir yana.
silahlı kuvvetlerin kimi öldürdüğünü de sormak lazımdır.
fetullahçı polis mi ki bu doğalgaz zammını protesto eden genç adamlar coplasın, gencecik adamları göz altında öldürsün, sadece ehliyeti olmadığı için kaçan bir çocuğu kafasından vursun ve sonra sorumluluğu kendinde olan bir silahı düşürdüğünü idda ederek 3 ay çezayla kurtulsun.

fetonun kulu olan gencecik çocuklar şimdi polis üniforması altında topluma geri dönüyorlar. türk silahlı kuvvetlerinden rahatsız olan kesim bu gücün yerini boşaltarak sizi koleleştirmek, bilinçsizleştirmek, beyinsizleştirmek istiyor. şu kadarcık özgürlüğünüz varsa emin olun bunu türk silahlı kuvvetlerine borçlusunuz.

demokrasiyle uzaktan yakından alakası olmayan kişi ve kurumlar tarafından her seferinde yıpratılmaya çalışılan ordu aslında şu güne kadar kendine yapılan saldırılara karşı en demokratik tavrı gösteren kurumdur. dikkat edilmeyen nokta elinde güç bulunduran haşereler devletin şefeli polis memurlarını savcılarını hakimlerini kendi iğrenç işlerine alet ediyorlar. kimse de çıkıp bu duruma karşı tek bir laf etmiyor.

türk silahlı kuvvetleri muzaffer bir ordudur. savaşı kazanmıştır. almanya, fransa vb..ordusu gibi yenik pasif bir ordu olması beklenmemelidir.