bugün

komünizm

amacı ülkeyi parçalamak isteyenlerin büründüğü maske.

herkezin haklarının eşit olmasını sağlayan ve kula kulluk etmeyi şiddetle reddeden bu sistem hep amacı kötü olanlar tarafından maske niyeti ile kullanılmıştır.

peki neden pkk komünizm maskesini kullanmıştır ?

kendine yandaş arayan pkk, kürtlere "bizler kardeşiz, türkler kalleş" sözlerini sıralayıp bir de kürtlerin düşüncelerini ve görüşlerini tamamen kendilerine * odaklamak için kardeşliğin ve birliğin simgesi kızıl bayrağı işin içine sokunca bunca zamandır uğruna boykot verilen, hakkını savunan insanların sım sıkı tuttuğu kızıl bayrak aniden terörizm ile eş anlamlı kullanılmıştır.

pkk yani kürdistan işçi partisinin komünizmi kamuflaj olarak kullanması ise türkiye'de komünizm eşittir terörizm ve komünist eşittir terör örgütü üyesi görüşünün ortaya çıkmasına neden olmuştur *.

halbuki amerikan mermileri ile askerlerimizi öldüren, rus mayınları ile bacak kopartan, ayrıca ermenileri kendi içlerine katıp bir ermeni-kürt kuvvetleri oluşturmaya çalışan * pkk'nın kendini kızıl renklere bürümesi ironi değil midir ?

işte bu ülkede bu yüzden işçi bayramı ve nevruz rahatça kutlanamıyor. ellerine emeğin ve birliğin bayrağı olan kızıl bayraklı işçiler, öteki ellerinde ise cesaretin, bağımsızlığın ve gururun simgesi olan türk bayrağının görmezden gelinmesini sağlıyor. adeta kırmızı rengi görüp çıldıran bir boğanın gazabına uğruyor haklarını savunan işçiler, ve yine kan yine acı.

terörizm denen kan içici canavar bu ülkede bitirilmediği sürece sosyal demokrasi, işçi hakkı ve birliğin adı olan komünizm türkiye'de malesef terörizm ile eşanlamlı kullanılacaktır.

----------------------------------

eğer türkiye cumhuriyeti sosyalist bir sistem ile "atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı" bir şekilde yönetilirse alın size sonuç.

bir insanın en doğal hakkı yaşama hakkıdır.
sağlık hakkı: ücretsiz.
fakat günümüz türkiye'sinde hastane parasını ödeyemeyen hasta rehin tutuluyor.

bir insanın en doğal hakkı eğitim hakkıdır.
eğitim hakkı: ücretsiz.
fakat günümüz türkiye'sinde har(a)ç parasını ödeyemeyen öğrenci okuldan atılıyor.

bir insanın en doğal hakkı güvenlik hakkıdır.
güvenlik hakkı: en üst seviye.
bireylerin güvenliği devlet tarafından sağlanmalıdır, gelişmiş bir ülkenin polisi olay yerine çok kısa sürede intikal ederken türkiye'de bu olay saatleri buluyor bazen.