bugün

kudüs te israil polisine saldırıp öldürülen imam

haberlerde geçiyor öldürülen kişide kırmızı pasaport varmış.

kırmızı pasaport: Kırmızı pasaport, bir ülkenin diplomatik ve resmi temsilcilerine verilen özel bir pasaport türüdür. Bu pasaportlar, ülkenin dış ilişkilerini yürüten devlet memurlarına, diplomatik misyonlara, konsolosluk görevlilerine ve bazı hükümet yetkililerine verilir. Kırmızı pasaport sahipleri genellikle ülkeyi uluslararası arenada temsil etme veya hükümetin resmi işlerini yürütme görevleriyle ilgilenirler.

ölen kişi ülkemizi güzel temsil etmiş.
böyle giderse yakında dünya kamuoyunda Arap yerine türk terörist, terörü destekleyen ülkeler olarak ortadoğu veya asya ya da afrika ülkesi yerine türkiye görürseniz şaşırmayın.
dünya'da açıklanan terör örgütü listesinde bulunan hamas için terörist değil demek desteklemek, böyle terör saldırılarında bulunmak, polis tarafından vurulan konsolos, polislerin bir irini vurması, uyuşturucu terör mafya silah vb suçlara karışmış, uluslar arası arama yakalama kararı bulunanlara verilen vatandaşlık, vs. vs. vs say say bitmez.

farkında mısınız?
tipik Ortadoğu ülkesinde olacak durumları yaşıyoruz. Türkiye, kamu kurum ve kuruluşlarıyla, personeliyle, hukuk, emniyet vb her alanda nereye doğru gittiğimizi kimse görmüyor.