bugün

terörist oylarıyla istanbulu kazanmak

aktroller aralarında havlaştıkları şeyleri buralarda da havlamasınlar. başlığa bak. yahu istanbul 1 milyon farkla kazanıldı. eğer terörist oylarıyla kazanıldıysa istanbul'da en az 1 milyon terörist imamoğlu'na oy kullanmış demektir ki 1 milyon teröristin oy kullanması bile onların sayesinde seçimin kazanıldığını göstermez. benim öyle bir iddiam yok ama istanbul'da 1 milyon terörist rahatça oy verebiliyorsa siz de bunda suç ortağısınızdır.

başlıkla alakası yok ama kastedilen şey teröristlerin destek vermesiyse benim umurumda bile değildir. yapacağını sanmıyorum da yarın fetöcü çıkıp akp'ye zarar vermek için akp'yi desteklediğini açıklasa da umurumda olmaz. bana ne ulan?

imamoğlu başka partilerin desteğiyle kazanmadı. dem yoktu, ip yoktu, zp yoktu. ittifak yoktu. hiçbirine karşı bir borcu yok. o yüzden sonradan çıkıp kimse zırlamasın. imamoğlu her kesimden gelen seçmen oylarıyla kazandı. katılımın azalmasına rağmen oylarını arttırdığına göre cumhur ittifakı'ndan gelen oylarla da kazandı. ama sorumluğu, oy versin vermesin bütün halka karşıdır. kendisi de zaten bunu söylemiştir. o yüzden sorun bulunmamaktadır.