bugün

ideal erkek fiziği anketi

Bu 5-6 olsun diyen karılarda zerre kafa yok. Kusura bakmayın karı diyorum çünkü size şirin görünmek adına yalandan bir feminenlikle bünyemi zehirleyemem.

Bak ben kendimi bildim bileli futbol, güreş, fitness, crossfitle yaşayan bir insanım. iki günde bir 25 km koşarım, benchte 150 basarım, tuttuğumu yerden yere vururum, önüme bir top koyun 30 metre mesafeden istediğiniz kişinin amel defterini kapatayım, sağ ayağıma da öyle kefilim. Ama benim fiziğim 5-6 arası değil.

Çünkü o 5-6 arası gördüğünüz fizik doğal yollarla yapılabilecek bir fizik değil. O fiziğe ulaşmak için dışarıdan testosteron ve diğer anabolik takviyeler almak zorundasınız.

Peki dışarıdan testosteron alınırsa ne olur? Normal bir erkeğin testosteronu 800-1100 arası seyreder. Benimkisi 1600’lerde geziyor ve bunun zaten pek çok sıkıntısını yaşıyorum orası ayrı mesele ama bir erkek bir kere dışarıdan testosteron alırsa artık vücut testosteron üretmeyi keser. Çünkü ihtiyacından daha fazlasını zaten dışarıdan alıyordur. Taşşak öyle enteresan bir organ.

Dışarıdan testosteron alanlar 8-12 haftalık kür dönemlerinde kendilerini Herkül gibi hissederler, testosteron tavandır çünkü, bu dönemde kaldıramayacakları ağırlıkları kaldırırlar ve libidoları da gayet yüksektir. Ancak testosteron esterleri kür bitiminden 4-6 hafta sonra yarılanmaya başladığında ve anaboliklerin zararlı etkilerinden kurtulmak için diğer hormon takviyelerine başladıklarında bu sefer östrojen tavan olur.

Bir erkekte östrojenin yüksek ve testosteronun düşük olması demek istenebilecek en son şeydir. Kapı gibi bir adamın kadın gibi trip attığını duygusallaştığını seks hayatının olmadığını saçlarının döküldüğünü karaciğer ve böbrek değerlerinin yükseldiğini ve psikolojik olarak kendini bitik hissettiğini hayal edin, ettiniz mi? Ben edemedim!

Ne olur ne olmaz notu: 1.80/85.