bugün

rusların teröriste kendi kulağını yedirmesi

az önce izledim. bu insanlık düşmanları savunmasız ve silahsız sivil halkı salonda kadın erkek yaşlı genç demeden koridorlarda makineli tüfeklerle tarıyorlar. yaralanıp yerde kıvranan insanları da sanki kurbanda koyun keser gibi bıçakla doğruyorlar.
tıpkı filistinli hamas teröristleri gibi.
görüntüler çok korkunç ve iğrenç. burada maalesef paylaşamıyor ve link veremiyoruz.
tabi ki bunları yaparken yaptıkları eylemi kendileri görüntüye alıyor ve her zaman ki gibi "allahu ağbar" diye sevinç çığlığı atıyorlar, sosyal medyada zafer diye paylaşıyorlar.
bu eyleme kim katılmış, izin vermiş, emir vermiş, destek vermişse, ucundan kıyısından buna kim dahilse ve buna kim seviniyorsa rusya bunu pahalıya ödetir.
mendillerinizi hazırlayın.
tıpkı israilde ölen masum insanlar için meydana çıkıp katilleri lanetlemeyenler bugün filistinde sokaklarda zafer naraları atanların ölümlerine ağlıyor.
rusya da bunu ödetir. olsun, katil rusya diye ona da ağlarsınız.

unutmadan...
aslında gençlere bu görüntüleri izletmek lazım. din diye, ideoloji diye, özgürlük hak hukuk diye ortaya çıkıp masum ayakklaarına yatan bu insanlık düşmanlarının asıl ne olduğunu ve bu insanlara özgürlük savaşçısı diye lanse eden bu insanlara destek verenlerin nasıl bir dünyaları olduğunu anlamaları için bu görüntüler okullarda çocuklara gösterilmeli.