bugün

özel mesajları ifşa edecek kadar ucuz olmak

Kendi adıma mide bulandırıcıdır. Bir istisna dışında hiç ifşa etmişliğim de olmadı.

istisnaya gelince; yıllar önce buraları coşturan, birbirine katan baya ünlü bir hatun kişisi sebep olmuştu. Hem chat, hem sözlükte takılıyordum o zamanlar. Özellikle chatte baya güzel de bir ortam olmuştu. Bu hatun da chate gelmeye başladı. E tabi millet etrafında pervane. Bir süre sonra hem orada, hem burada bana mesaj atmaya başladı. Ben de, ilgiyi ve erkekleri peşinde koşturmayı seven birisi olduğunu anladığımdan pek oralı olmadım. Daha çok chatte sevdiğim birkaç kişiyle goygoy peşindeyim. Neyse, gel zaman git zaman, bu chati de birbirine kattı. insanları birbirine düşürdü, baya skandallar patlattı. ben de chatte bunun numaralara düşenlerle taşak geçiyorum aklımca. Sonra bir duydum ki, benim hakkımda da aslı astarı olmayan bir sürü hikaye anlatmış; ben buna yalvarmışım ama o bana yüz vermemiş, şiirler yazmışım falan… yeşilçam filmi gibi. lan bi dinliyorum milletten; herkese farklı hikaye anlatmış. Lan yok öyle bir şey diyorum, “Abi olabilir ya, boşver” diye teskin ediyorlar güya, kafayı yiycem. Gelsin yüzleşelim, diyorum, ben onla konuşmak istemiyorum, beni rahat bıraksın, diye haber yolluyor.

Ya hakikaten yürümüş olsam zerre sikimde olmaz, genelde goygoy içerikli ve çok uzatmadan (sözlükte mesajların okunduğunu bildiğimden) nömero istemeye evrilen bir diyalog görürüm en fazla. Onla da taşak geçen geçsin amk, nolcak. Ama şiirler yazmakla itham edilmek çok ağırıma gitti amk. Hani peşinde koşmalı fantezileri ilgi açlığına verebilirim ama insan böyle şiirler döşenen amcı gibi gösterilince ağırına gidiyor.

(attila ilhan’ın bir şiirini yazabilecek kabiliyette olmak için ömrümden bi 5 sene vermeyi kabul ederdim ve böyle bir yeteneğim olsa bunu am’a tahvil etmek yerine sikimi kesip yemeyi tercih ederdim)

Tam da bu sebepten chatte bana yazdıklarını ifşa ettim. E tabi diyalog hiç de anlattığı gibi olmayınca hanfendi bir daha bana bulaşmadı. Sahtekarlığı ortaya çıkmasına rağmen sonraki süreçte birkaç kişiyi daha ilgi sömürgesi olarak kullanmaya devam edebildi. Ve sonunda o güzel chat ortamının dağılmasına sebep oldu. Ulan am nelere kadirsin, diyerek bitiriyorum bu hikayeyi.