bugün

22 eylül 2023

garip duygular içinde olduğum gündür efendim.

birkaç gün önce memleketim hatay' dan müsakil bahçeli bir ev aldım. emekli olunca ya da daha önce bilemiyorum belki taşınırım diye. bir de ucuz geldi ne yalan söyleyeyim aldım gitti.

neyse efendim notere gittim içindeki kiracıya ihtar çekeceğim. içeri girince meramımı anlatacağım. bir türlü konuşamadım. devrik devrik cümleler kurdum. beni dinleyen kız sıkıldı hadi çabuk anlat dedi artık. yarım yamalak anlattım çıktım geldim.

ulen daha türkçeyi doğru düzgün konuşamıyorum amk. hiç kitap okumazsam olacağı bu. bir de yabancı dilde konuşmayı hayal ediyorum bazen. sen kim yabancı dil kim amk. sen önce türkçe konuşmayı öğren. velhasıl bugünden itibaren kitap okumaya karar verdim bakalım. yaş 30. belki çok geç ama deneyeceğim.

bir de benim bir manitam var 1 aydır. adı e. 4-5 gündür konuşmuyoruz. mesaj attım cevap vermedi. ,inşallah başına birşey gelmemiştir. bence trip atıyor. umarım ayrılmıştır zira bizim ilişkinin bir geleceği yok. ama bunu kendisi bilmiyor. iyi kız tatlı kız ama onunla evlenmem kusura bakmasın.

onun dışında hatay' a gittim geçen gün sözlük. trafik yok, heryer yeşil sıcak memleket. ama kimse yaşamıyor amk. burdaki karı kız ortamı orda yok. bir evlensem hiç düşünmem hatay' a taşınırım. ama yalnız başıma gitmek biraz zor geliyor.

bu arada evlilik demişken bu ara biraz evlilik düşünmeye başladım. şöyle güzel, tripsiz bir kızla olabilir aslında yav. ama o kadar korkuyorum ki evlilikten. eski kız arkadaşım ş. yüzünden travma oldu. seni çok sevmiştim ş. sen evlendin belki çok mutlusun ama ben değilim haberin olsun. senin yarattığın boşluk dolmadı. kalbimin bir parçası kopup gitmese iyiydi. seninleyken bana yaşattığın depresif ataklar yüzünden evlilikten korkuyorum amk. yoksa çoktan evlenmiştim. umarım sen mutlusundur.

bu arada yaşlanıyorum sözlük. yaş 30. fotoğraflarda çirkin çıkıyorum. eski fotolara bakıyorum daha yakışıklıyım. bu da bir depresyon sebebi.

ama o amk depresyona girmeyeceğim. iyiyim lan. sadece biraz tatsızım. zaten ne zaman melankolik olmadım ki. teoman gibi geziyorum. gene eski halime göre iyiyim.