bugün

özgür demirtaş ın buket aydın a cevabı

https://twitter.com/buket...e-girdiler-haberi-2137842

bu bazı gazeteciler patronların kredi kartı ile tatil yapması iddiası özgür demirtaş'ın değil. bu iddia buket aydın'a ait. bu iddiayı doğrulayan buket aydın bunu okan bayülgen'nin programında yapmadı mı?

bu kadar alınganlığa ne gerek var? zaten kendisi de bazı gazetecilerin patronların kredi kartıyla tatil yaptığını doğruladığına göre özgür demirtaş'a haklısın hocam yazacağına veya bir okey emojisi koyacağına bu kadar neden höykürmüş anlamadım. yok yani, ben ona hiç çeşmeye gitmemiş diye twit atsam ve demirtaş da mafya babalarından maaş alan gazeteci siyasetçileri kast ederek "ben kendi paramla tatil yapıyorum" dese. gidip ona höykürmem mi lazım?

üstelik konuyu milliyetçiliğe yunanistan türkiye kıyaslamasına getirip arka bahçeye oynamaya ne gerek var? https://twitter.com/winne...88554780044439552/photo/1 yunanistan da tatil yapmanın milliyetçilikle ülkesini sevip sevmemeyle ne alakası var? param olsa ne idiği belirsizlerin olduğu yerde değil de kendimi daha rahat ve güvende hissedeceğim yerde tatil yaparım. güvende olacağım yer yunanistan mı israil mi rusya mı bakmam.