bugün

çöp toplayanların yaptığı iş asalaklıktır

Şerefsiz. Tek kelimeyle. Şu aq akademisi, sizin gibi burnu havada ama aslında bi bok olmayan, geldiği yerlere tanıdıkları vasıtasıyla gelebilmiş, ülkeye veyahut çevresine hiçbir artı değeri olmayan, makaleleri ve tüm çalışmaları fazla fazla alıntılarla ve çalıntılarla dolu, aşağılık kompleksli, boşbeleş şerefsizler yüzünden insanların gözlerindeki değerini yitiriyor.

Sizin gibiler yüzünden, "okumuş ama adam olamamış." Cümlesi insanların ağızlarından düşmüyor, okumak sizin gibi sefiller yüzünden toplumun gözünde değersizleşiyor. Ve tek şuçlusu siz ve sizin gibiler, ve malesef türeyip duruyorsunuz.

Bu herifi araştırın, kesin karısı-kızı-yeğeni üniversitenin bünyesinde hakkı olmadan, öğretim-araştırma görevlisi olarak falan çalışıyordur. Ya da tanıdıklarını üniversiteye çaycı olarak aldırıp 10bin tl aylık bağlatmıştır. Bi de buna rağmen kalkıp alın teriyle işini yapan, çevreye ve yaşadığı ülkeye yararı olan insanları küçümsüyor.

Gerçek bir şerefsizsin sen ve umarım bu entrymi okursun. Zira çevrendekiler senin bi taraflarını yalayıp durduklarından, karakterin hakkındaki gerçeklerin farkına varamamışsındır. Teşekkür etmene gerek yok.