bugün

gecenin derinlerinden öyküler

Dişi kurtun bakışlarında kışkırtmışlık ve şeytani bir ifade vardı ve yine dönüşüm geçirmişti shewolf haline bürünmüştü. Bakışlarını kızlardan alıp Özgür'e yöneltmişti. Özgür'ün üstündeki örtüyü çekip kaldırdı. Bir pencesini özgür'ün çıplak bedeninde sürterek izini bırakıyordu. Pençesi, özgür'ün erkekliğine ulaştığında Elif'in ve Lara'nın sesi duyuldu. Ne yapıyorsun sen, kendinde değil o diyordu. Fakat yaklaşamiyorlardi da çünkü dişi kurtun bu hali onların cüssesinden büyüktü. Ve dişi kurt, elimdeki şey hiç öyle söylemiyor diyordu kızlara hem bakın o da dönüşüyor, uyarilmadan bunun olması mümkün değil diyordu. Özgür'ün de cüssesi büyüyordu dönüşümü yaşarken. Kızlar da meraklı gözlerle izliyordu bu dönüşümü.

Özgür dişi kurtun pençesi erkekliğinde gezinirken hırıltıya benzer sesler çıkarıyordu. Yarı baygındı hala. Olanların çok da farkında değildi. Dişi kurtun pençesi özgür'ün erkekliğinde hızlandığı sırada kızlar tekrar yapma diye bağırırken dişi kurt onlara, yeter demenize rağmen neden meraklı gözlerle buraya bakıyorsunuz dedi ve onlara dişlerini göstererek sert bir şekilde hırladi. Kızlar da ne hissettiklerini bilmiyordu fakat onu durdurmalari gerekiyordu. Onlar tam bunu düşünürken, Özgür bir anda kendine gelip dişi kurtun boğazından tutup, ne yaptığını sanıyorsun diye hirlayarak onu yanından yere doğru fırlattı.

Elif ve Lara korkmuş bir şekilde ikisine bakıyordu. Özgür yavaş yavaş sakinleşirken dişi kurt da dersini almıştı. ikisi de normale döndü bir süre sonra. Özgür tekrar dişi kurta dönerken, sakın ben uyurken bir daha bunu yapmaya kalkma diye bağırdı. Dişi kurt ise tamam demekle yetindi. Kızlar demin her ne kadar kendilerine karşı sorumsuzca davransa da dişi kurtun yanına gitti ve onu sakinleştirmeye çalıştılar. Çünkü dişi kurt da Özgürden fazlasıyla korkmuştu. Özgür ise dışarıdaki havaya aldırmadan dışarda gezindi bir süre. Ve bir yemek yerinin önünde olduğunu fark etti. Karavana dönüp üç kıza da seslendi, geliyoruz cevabını alınca önden yemek yerine doğru gitti.

Kızlar karavandan çıktıklarında az da olsa neseleri yerine gelmiş görünüyordu. Aralarındaki problemi çözmüşlerdi, dişi kurt da sakinleşmişti. Özgür'ün yanına vardıktan sonra yemek yerlerken, özgür ve dişi kurt arasındaki o sert tartışmada son buluyordu. Ortam tamamen keyifli bir hâl almıştı artık. Özgür de dinlenmiş kendine gelmişti. Bundan sonra yol onundu.

Yemekten sonra karavana döndüklerinde, Özgür Lara'ya ne kadar yol kaldı diye sordu, Lara da ne kadar yol kaldığını tarif etti,çok bir şey kalmamıştı. Elif'e doğru dönüp, bakalım elif göreceklerine hazır mı diye anlamli bir şekilde güldü. Lara da eşlik etti. Elif ise fazlasıyla meraklı gözlerle, nereye gidiyoruz diye ısrarla soruyordu, fakat cevap alamıyordu. Özgür kızlara dönüp, siz dinlenmeye hadi diye arkaya gönderdi üçünü de. Özgür'ün yattığı yer üçünü de alabilecek büyüklükteydi. Onlar da oraya yatmaya gitti, Özgür de karavanin içerisinde loş bir ışık bırakıp, arabayı çalıştırdı ve gidilecek yere doğru karavanı sürdü...