bugün

hem çiftlikbank a hem thodex e para kaptıran insan

Arkadaşlar düşene tekme atmak bizim milletimizin geleneği ve bu dolandırıcılık işlerinde çok eğleniyor gibi bir haliniz var ama söylemeden edemeyeceği; doğumunuzdan bu güne kadar hepiniz defalarca kandırıldınız ve hemen hemen bir çok konuda adım atmaya cesaretiniz yok kesin bu işte bir ibnelik var diyerek.
Çiftlik bank konusuna girmek istemiyorum evet çok bariz bir dolandırıcılık işi ve ne yazık ki eğitimsiz vatandaşımız kanıp paralarını kaptırmış. Hırsızın hiç günahı yok mu derler ya o hesap. Kaldı ki bence parasını kaptıranlar da enayi vs değildi. Sadece bu başlık altına yazanlar ve diğer her yerde bu konuyla dalga geçen insanlar kadar eğitimsizlerdi. Sorun bu zaten. Eğitim.

Thodex konusuna gelecek olursak. Kripto piyasasında 2 aylık süre içerisinde ana paramı 4 kat katlamış ve bunu en az riskle başarmış, risk alarak 10a belki 15e katlama imkanım olduğunu gören biri olarak; thodexin adını ceosunun kaçma haberini duyana kadar bilmiyordum. Demek ki doğru yoldaymışım dedim. Ama thodex kullananlar yanlış yoldalar mıydı? Nereden bilebilirlerdi arkadaşlar? Bi söyleyin. Söyleyin. Mantıklıysa ben de başlarım bu mağdurlarla dalga geçmeye.

Kripto para gelecektir.

Biz geleceğe ülkemizin ve milletimizin adını lekeleyerek girdik bile.

Böyle büyük bir havuzdan kar elde etmeyen devletimiz de kar etmeyen her vatandaşımız da enayidir. Çünkü kaçan balık çok büyük.