bugün

sözlük sapığı vakası hakkında açıklama

✔️"yaşı orta veya büyük bir şahıs"
✔️"sözlük kullanma deneyimi"
✔️ "kimliğinin deşfire olmasından korkmadığını"
✔️farklı farklı başlıklara hızlıca enrty girmesi.

yukarıda ki kriterlerden bana uyanlar bunlar. sapık allahtan seri toplu mesaj atamıyor yoksa ihale bana kalacakmış. şimdi gelelim benim işsizliğime;

arkadaşlar sözlük sapığına ibriğim girsin size bir şey olmasın.
bu sapığın "beşinci nesil" bir yazar olması'nın önemi yok. neden ? adam hesabımı silip sessiz sedasız gideyim demek yerine böyle bir atraksiyona girişmiştir.

✔️"yaşı orta veya büyük bir şahıs" çüküyle mi hesapladın yaşının orantısını kardeş derler adama. çüke baktın, büzüşmüş ve kıllar hafif pişmaniye rengine geçmekte kesin büyük biri mi dedin.

✔️ farklı farklı başlıklara hızlıca enrty girmesi çok kolaydır. 4 tane yan sekme açarsan ve hepsine entry girip aynı anda yollarsan seri şekilde entry kasarsın.

✔️ yıllardır giriş yaptığı ip adreslerinden, mail adresinden ve ona giriş yapılan ipden kim olduğu tespit edilebilir. bunları bile bile bu eylemi gerçekleştirmesi ve savcılığa suç duyurusunda bulunmalıyız dememe rağmen bana penis resmi atıp küfretmesi. savcılığın umrunda olmayacak konudur. ayrıca bu sapık salak biri değil. ben olsam çükümün fotosunu çekerim kenara atarım. giderim internet cafeye sözlük hesabı açarım beklerim onaylanmasını. hesap onaylanır resmimide ordan paylaşırım herkesle. sende sittin sene arar durursun cafe cafe.

neyse, adam twitter sapıklığından sıkılmış, bakmış sözlükte herkes amlı, memeli başlıklar açıyor demiş şunlara bi göndereyim belki buradan düşürürüz. tüm gün cinsel içerikli başlıklar açmanızın sonucu işte bu sapıktır.