bugün

kocasını aldatacak olan kadının ifşa olması

Üst kattaki kadın, uzun süredir birlikte olduğu adamı, öğlen kocasının evine getiriyor. Kocası da proje dosyasını evde unutuyor ve toplantı için almaya geliyor. Kapıyı açıyor ve karısı ile bir adam yatakta. Kapıyı da duymamışlar.

Kocası mutfaktan aldığı bıçakla adama saldırıyor. Adam canının derdiyle 12.kattan 9.kata iniyor ve oradan asansöre biniyor. Ben dersten dönüyorum, site kapısından girerken çıplak bir adam omzu kanlı koşarak oturduğum binadan geliyor ve güvenliğe sığınıyor.

Güvenlik adama battaniye verip ambulansı çağırıyor. Ben ise jandarmayı. Sonrasında olay yeri inceleme ekipleri vesaire geliyor.

Koca kaçmıyor, geliyor jandarma götürüyor tutuklayarak. Kadın evde ifade verecek ama kapıyı açmıyor. Giyinmedim diye çığlık çığlığa bağırıyor arsız. Sonrasında ifadesi alınıyor evde, olay yeri inceleme tüm binada incelemeleri yapıyor kamera kayıtları vesaire. Sonrasında kadın laçka bir tavır ve öz güven ile çıkıp gidiyor jandarma eşliğinde.

Birisi 8, diğeri 5 yaşında bir kız ve erkek çocukları var. Adam mühendis, kadın avukat. Sonuç ne mi oldu dersiniz?
Kadın boşandı, aldattığı adam da karısını boşadı ve evlendiler. Adama 4 yıl hapis cezası. Kadın çocukları istemediği için de çocuklar babaannede.

Dünya tatlısı, müthiş eğitimli, saygılı, sevgi dolu çocuklardı. Babaları harika bir babaydı. Her sabah asansörde ben şahittim çocuklarına ilgisine ve iletişimine. Çocukların oyun saati vardı ve onların arkadaşı bendim. Parka giderlerdi, sahaya inecekleri zaman da beni çağırırlardı. Birlikte oyun oynardık. Kadın gecenin bir vakti, evin yolunu bulursa gelebilirdi ancak. Bu hikayede de pırlanta gibi bir baba ve onun eseri iki çocuk heba oldu.