bugün

kendinden yaşça büyük hatuna aşık olmak

hatunun da size karşı hisleri var ise ya paralısınızdır ya da kadın maturedir. son ve en düşük ihtimal, kadının nöron ağları sizinkinden daha az gelişmiştir ve beyninize aşık olur. ümitlenmeyin okurlar, bu cidden düşük ihtimal.

erkek arkadaşımdır bu arada bunlardan biri. tabii ben kendisinden 5 yaş küçük olmamla birlikte, eski karısı kendisinden 5 yaş büyüktü. olmadı, ayrıldılar.

bakın, kadınların şu olgunluk denilen düşünce yapısı erkeklerden daha erken gelişir. sadece ataerkil toplumlarda mı böyle yoksa her şekilde mi bilemiyorum ancak bi kadın ne kadar saf görünse de yaşıtı olan erkekten daha olgun düşünür. ataerkil toplum diye özellikle belirttim çünkü kadının özgürlüğünün sınırlandığı yer burası. erkek her şeyi yapar mübahtır, kadının arkadaşlarıyla tatile gidebilmesi için bile açıklama yapması gerekir. erkekler lay lay lom her istediklerini düşünmeden yapabilirken kadın ince eleyip sık dokuyup atom parçalar gibi "nasıl elde edebilirim"i düşünür. böyle böyle neyin mantıklı neyin mantıksız olduğu konusunda uzman haline gelirler. hoş, benim hesap verecek baskıcı ailem olmadı ancak toplum da yetiyor buna. tanımadığın adama bile hesap vermek zorundasın. tecavüze uğrasan sana "neden bağırmadın, neden vücudunda darp yok" denip serbest bırakılıyo hayatının travmasını yaşatan mahluk.

uzattığımı düşünen yallah "ilk gecede veren kadın" başlığına.

yani bence aşık olmayın kendinizden yaşça büyük kadınlara beyler. ha bu arada, 35 yaşa kadar veriyorum bu tavsiyeyi. 35inize kadar eremediyseniz olgunluğa hiç eremezsiniz zaten. paranız yoksa da olmayan kafanıza hiçbi kadın aşık olmaz. "ben bilmem beyim bilir"ci eminelerle birlikteliğinizi sürdürebilirsiniz ancak.