bugün

yengeç burcu kadını

az ah çektirmeyendir. zekidir, acayip anlayışlıdır, başarılıdır, inatçıdır ama senin fikrini de kabul eder yada sen öyle zannedersin. ufak bir şeyde kafada kurdukça kurar kurar kurar... ve en kötüsü bir de inanmaya başladıysa, tamam abi boku yedin. 10 saat laf anlatırsın, ufak bi hediye olarakta mcdonalds vs söylersin hemen barışır.. az bi menfaat kokusu var da neyse o hepimizde var artık...

dünyanın öbür ucundan atacağı triple sizi duygusal bi pilates topuna çevirir ve gözyaşı pınarlarınız kanayana kadar ağlatabilir... ancak değer görmekten çok hoşlanır. iltifat ve onu önemsediğinizi hissettirin. tabi bu konuda liyakatli olup olmamasını da önemseyin. ilk başlarda çok sğuk ve başkasıyla konuşuyor gibiydi ama sonradan mesafeli olduğunu söyledi falan vs... en önemlisi, düzgün cümleler konuşun. kelimeleri çok doğru seçin. direk 1. anlamdan konuşun. anlamını bilmiyorsan, söyleme.

bir kova-yengeç uyumu olur mu derseniz, mantıklı taraf kova olacağından biraz güven problemi yaşatacakmış gibi gözükse de bir süre sonra tam tersine daha bağlanmayla sonuçlandı açıkçası. evet beyler biliyorum, cinsellik kova için daha geri planda olsa da ne yazık ki yengeç daha düşkün cinselliğe. o yüzden konuyu yengeç kızı açtıkça konuşun ama seviyeyi arttıran o olsun. "rüyada başka kızlaydın" diyip sizi dövmesine alışın. dövmese de ağlar falan, off tam bi işkence. aq rüyaya ağlıyordu ya zamanında. neyse, 3. yılımızdan aktarabileceğim bunlar. patch yada güncelleme gelirse yazarım.