bugün

pkk

devlet kademesinden hiç kimse bana bu bir terör örgütüdür demesin. çünkü hiç inandırıcı değiller. bu anaları belirsiz şerefsizlerin kökünü kazıyacak topumuz mu, tüfeğimiz mi, mühimmatımız mı, yoksa bu uğurda canlarını vermek için hazır bekleyen askerlerimiz mi yok? neden kökü kazınmıyor? kimi bekliyoruz? dibimizde bir kurdistan kurulduktan sonra acaba suçlu duruma düşmek için bir devlete savaş açmamız mı isteniyor? dibimde 2 askeri kaçırıldığı için bir devleti yerle bir eden israil var, dünyanın öbür tarafından kalkıp gelen amerika var, bizim devletimiz 1 km ötedeki kansızı öldürmekten aciz mi? ama bugün sözde sınır ötesi operasyon sinyali verildikten hemen sonra bir amerikan yetkilisi " türkiye pkk için kendi başına haraket etmemeli" diyor. ulan pezevenk sen kimsin? benim milletimden misin? benim dostum musun? benim milletimin çektiği gibi senelerdir acı çektin mi? sen kimsin ki bana etmemeli yapmamalı diye laga luga yapıyorsun!?

devlet hangi itin nerde saklandığını çok iyi biliyor ama gerekeni yapmıyor.

o şehit cenazelerinde gidip göya ağlayan yetkililer gidip acaba milletimi bu pkk'dan nasıl kurtarırım diye düşünüyor mu acaba?

pkk bir terör örgütüdür! bu milletin senelerce ayağındaki bir nasırdır. tedavisi bugün bellidir ama nedense doktorlarımız bir türlü operasyonu yapmıyor!