bugün

kayraudio

bak dostum öncelikle bu yazacaklarım kesinlikle bir nasihat veya tavsiye değildir. iki dost arasındaki konuşma gibi düşün. Kayra benim hayatımdaki çok özel bir isim ve bir kayra’nın böyle bir hayat yaşamasını istemiyorum. Farzet ki ben senin yıllardır aradığın ve seni huzura kavuşturacak motivasyonunum. Ben seni ışığa kavuşturacak bilinçaltınım.

1. Otomobilleri, hafif ticari araçları, 50 kiloluk dambılları filan kaldırmaktan vazgeç. Bu diğer insanların seni takdir etmesini sağlamaz. Bu seni sakatlar. Mümkünse profesyonel olarak kardiyo ve fitness ağırlıklı bir program uygula. Bu hem senin proporsiyonunu iyileştirir hem de özgüvenini artırır.

2. Alkol sigara kullanmaman iyi ancak dengesiz besleniyorsun. Bir oturuşta 3 tencere yemek yemek, tek seferde 2,5 lt kola içmek iyi birşey değil, bir diyetisyen yardımıyla doyarak sağlıklı zayıflayabilirsin.

3. Elektronik ıvır zıvıra hakimsin, bu senin artı yönün, çoğusunun işlevini dahi bilmediği şeylerin model kıyaslamasını fln yapabiliyorsun. Kendini bu alanda geliştir. Hobilerin doğrultusunda Bir blog, vlog, forum tarzı birşey kur. Bu hem mevcut bilgi birikimini çok yönlü geliştirir hem de kendi benliğini tamamlamanda yardımcı olur.

4. Allah’la arana girmiyorum, haddime değil ancak bu problemin altında rasyonel bir tercihin değil tepkisel bir isyanın var. Detayları özel konuşsak daha iyi olur.

5. Kadınlarla para karşılığı ilişkiye girmek kısa süreli bir haz kaynağı olabilir ancak uzun vadede özsaygını yitirirsin. Bir kadınla bir erkeğin sevişmekten başka yapabileceği pek çok güzel şey var. Bunları keşfetmek için henüz geç değil.

Anladığım kadarıyla seni derinden etkileyen travmaların var ve onlarla mücadele etmekte sıkıntılar yaşıyorsun. Hayatını şimdiye kadar ne şekilde yaşamış olursan ol bundan sonra da böyle olacak demek değil.