bugün

bir kadını orgazm etmek

Yalnızca penetrasyon ile orgazma getirebilmek zor. öncesinde sevisme en az yarım saat sürmeli. Ki ben genelde 1 saatten kısa tutmuyorum. Nasıl olmalı konusuna gelirsek; öncelikle saçları ve yüzü şefkat ve sevgiyle oksamak gerekiyor. Çünkü kadınları orgazma hazırlayan en önemli şey sevildiğini hissetmektir. Tabii sevmediğiniz bir kafini da orgazm edebilmek mümkün ama şahsen sevgisiz sevismeye karşıyım, hem sevismenin gerçek duygusu yalnızca gerçekten sevdiğiniz kişi ile yaşanabilir.

On sevismede belli başlı orojen noktalara odaklanmak gerekiyor, tabii kadından kadına değişebiliyor bu, keşfetmek gerek.
mesela boyun, ense ve kulaktan acayip tahrik olurlar. göğsü emmeye başlamadan önce saglam bi çevresinde gezinmek, bacağın iç kısımları, keza vajinanin çevresi, diz kapağı arkası, bilekler, parmakları yalamak, opusurken ellerin boş durmaması gerekiyor

o üstteyken memelerden ilgiyi kesmemek, azdirici sesler çıkarmak ve güzel seyler fısıldamak, iletişimi kesmemek yine önemli noktalar.

Gelelim esas meseleye; genelde penetrasyonu erkekler tek tipte yapıyor ama bunu çeşitlendirmek lazım, her çeşidinde ayrı zevkler saklı.

mesela derin dalmadan önce sığ dalış yapıp iyice kıvama getirmek gerekiyor. bi süre sadece ucunu değdirip ondan girmesini istemesini bekliyorum ben. ilk seferinde derin dalış genelde doğru değil. üç sığ bir derin veya 9 sığ bir derin harika bir kombinasyon. bu şekilde bosalmayi kontrol edebiliyorsun , dolayısıyla uzun suruyor. sığ dalis 3-4 cm kadar ilerlemek demek. çıkarken hızlı çıkıp yavaş girmek, 3 parti halinde biraz bekleyerek en derine inmek, içindeyken sağa sola gezdirmek de iyi bir tekniktir.