bugün

ismail ok

iyi partiden istifa etmesiyle birlikte balıkesir ilinde iyi parti temsilcisi kalmamıştır. yazısında özellikle chp'yi ve iyip'i eleştirmesi ve davutoğlu-babacan partilerinde yer almayacağını belirtmiştir. ayrıca ülkemizin başına gelen bütün musibetlerin en büyük sorumlusu olarak davutoğlu'nu -daha büyük sorumluları atlayarak- göstermiştir. buradan da anlıyoruz ki yakın zamanda malum oluşum veya stepnesine gidecektir, geri sayım başlamıştır.

istifa yazısında bir diğer dikkat çeken husus ise sorosçu suçlaması yapmıştır. bu adam yıllarca öğretmenlik yaptı balıkesir'in en iyi anadolu lisesinde nasıl bu derece anlamsız komplo teorileri kurabiliyor anlaması gerçekten çok güç. yakın zamanda sağda solda üçgen içinde göz falanda görmeye başlar, madonna'nın klibindeki kıyamet alametlerini toplar. gerçekten bu insanlar mı bize yıllarca öğretmenlik yaptı ? milletvekilleri için diploma gerekmiyor ama öğretmenlik saygı değer bir meslekti bu topraklarda daha önceden.

birazda mensup olduğu ideolojiyi suçlayalım. eskiden gurur duyardım Türk milliyetçisi olmaktan. hatta o dönemden kalma nickim ve yazdıklarım halen duruyor. ülkemizin demografik yapısı değişmiş, eğitim çökmüş, iktisadi olarak mahvolmuş, dünyada terörist-katliamcı olarak anılmaya başlamışız, sporda çökmüşüz, tarımda bitmişiz, ülkemizin değerli gençlerini ülkeden kaçırıyoruz, gün-gün araplaşıyor ve türklüğümüzü kaybediyoruz, tamamen dışa bağımlı ülkeyiz, her gün ülkemizde daha utanç verici olaylar yaşanıyor ve burada kendisine milliyetçi diyen ve bu olaylara güncel olarak tepki gösteren partiden istifa ediyor. tek sebebi ise sorosçular ele geçirmiş partinizi.

zor yolla öğrenmiş olduk, milliyetçiliğin bu yüz yılda yeri olmadığını ve böyle zeka geriliğine sebep olduğunu. ne bekliyordunuz acaba iyi partili gençler soros posteri yırtsın sonra amerikan bayrağını yaksın, akşamında ise iyipli delikanlılar hdp bürolarını basıp adam mı dövsün. böyle olunca mı çok milliyetçi olacaktınız. kalsın ben almayayım gençliğim çürüdü yanınızda ama ileride çocuklarıma sevgili, saygılı, bilimi seven insan olmayı öğretmenin daha büyük erdem olduğunu görmüş oldum.

şimdiye kadar dememiştim ama artık diyorum ki, ben bir Türk milliyetçisi değilim. Seküler-liberal dünya vatandaşıyım.