bugün

gençler islama ilgisiz

BiR MASONUN iTiRAFI...

LOiS MASSiGNON

“Müslümanların herşeyini bozduk, yok ettik. Dinleri inançları, dine bağlılıkları ve insani duyguları yok oldu. Onların milli ve manevi değerlerini, batı medeniyeti potasında eriterek kendimize benzettik.

islamiyeti öğrenmeyi, yaşamayı, namaz kılmayı, Kur’an öğrenmeyi suç ve gericilik[irtica] olarak göstermeyi başardık. Artık çoğu hiçbirşeye tam olarak inanmıyor. 14 Asırlık dinlerini, itikatlarını, ibadetlerini tartışılır hale getirdik! Onları derin boşluğa düşürdük. Bundan sonra siz misyonerlerin işi daha kolay oldu! Maaş bağlayarak, vize vaadi, yurt dışı imkanı, hatta cinselliği kullanarak Müslümanları hıristiyan yapınız.
Bu masonun şu itirafı çok önemli: “Islamiyeti öğrenmeyi, yaşamayı, namaz kılmayı, Kur’an öğrenmeyi suç ve gericilik[irtica] olarak göstermeyi başardık. ”

Irtica/gericilik, bu kelimeler size bir şey hatırlatıyor mu? Bu ülkede namaz kılmak ve Islamiyeti yaşamak, “yobazlık/ irtica” yani “gericilik” olarak takdim edilmiyor mu? Kur’an okumak yasak değil miydi? Peki bütün bunlar kimin planlarıymış gördünüz mü?

Ayrıca “14 Asırlık dinlerini, itikatlarını, ibadetlerini tartışılır hale getirdik!” diyor. 14 asırdır Ehl-i Sünnet itikadı vardı ve bunu bozmaya çalışıyorlar. 1400 yıldır belli olan itikadlarımızı ve ibadetlerimizi bazı sahte hocaları TV’lere çıkarmak suretiyle tartışılır hale getirdiler. Bu nedenle Ehl-i Sünnet’e sımsıkı sarılmalıyız.

KAYNAK:
 LOiS MASSiGNON, Su Dergisi, yıl 1, sayı:3,mayıs-haziran 2005.
*******
EY AZiZ TÜRK MiLLETi!.
Bizi her yönde bozmak ve yozlaştırmak için siyonistler basın ve medya da kendi emellerine ulaşmak için olanca güçleriyle maddi ve manevi olarak algı, supraliminal taktikler uygulayarak, film, dizi, reklamlarla bizleri oyalıyorlar.Akıllı ve basiretli bir müslüman bu oyunları görür ve hemen anlar.Bu oyunlara gelmeyelim.Özümüze dönelim.
Allah Türk milletini esaret altında yaşamasına razı olmaz.Zira islam'a ve insanlığa en büyük hizmeti yine türkler yapmıştır.
Bizim özümüz islam, Osmanlı kültürü ve medeniyetidir.
Gelmiş geçmiş müslüman Türk devletleri bu minval üzere kurulmuştur.
Osman Gazi, oğlu Orhan Gazi'ye şu nasihatleri ederek Osmanlı devletinin temelini ve mayasını atmıştır.Osmanlı bu nasihatleri asırlar boyu uygulayarak dimdik ayakta durmayı başarmış ve 3 kıtaya hükmetmişlerdir.
işte o nasihatleri buradan okuyabilirsiniz.Bunların Osmanlı arşivlerinde kayıtları da vardır.
http://www.osmanli700.gen.tr/sectik/sectik6.html
NOT: Arap kültürünü islamiyet sanmakla, Avrupa kültürünü medeniyet sanmak, aynı hatadır.” (Şehit Muhsin Yazıcıoğlu)