bugün

gençler islama ilgisiz

Türkiye'de müslümanların hiçbirisi hıristiyan olmak istemez.Haçlı seferleri islamiyeti ve müslümanları yok etmek için yapılmıştı.Fakat bunda başarılı olamadılar.Lakin, şimdi ise siyonistler bir taktik değiştirdiler.Hiç fazla masraf yapmadan önce medya ve basında dizi filmleri, gavur aleminin adet ve geleneklerini şirin gösterdiler.Bu nedenle yıllar sonra yavaş yavaş bu Türk toplumunda ahlaken ve manen büyük bozulmalar ve yozlaşmalar oldu.Ayrıca reformist ve deformist ilahiyatçı müsveddeleri sebebiyle itikadları da bozuldu.iTiKADI BOZULAN BiR MÜSLÜMANDAN HAYIR GELMEZ.
ÜLKEMiZDE ATEiZM VE DEiZMDE BÜYÜK YÜKSELMELER OLDU.iSLAMiYET VE PEYGAMBERiMiZiN SAHiH HADiSLERi BiLE SORGULANMAYA VE DE iTiRAZ EDiLMEYE BAŞLANDI. BUNUN SEBEBiNi AÇIKLARSAK ÇOK UZUN SÜRER.
Siyonizmin en büyük silahı, basın ve medyadır.Bu silahlarla algı oluşturup bu milleti tarihinden, kültüründen, ahlak ve maneviyatından uzaklaştırıp yozlaştırmaya ve bozmaya çalışıyorlar.Nitekim bundada başarılı olmuşlardır.
UYAN EY MÜSLÜMAN TÜRK MiLLETi!.
ÜZERiNDE Ki ÖLÜ TOPRAĞINI AT VE SiLKELEN!.ÖZÜNE DÖN VE YENiDEN DÜNYAYA HAKiM OLMAYA ÇALIŞ!.AKSi TAKDiRDE BAŞKA MiLLETLERiN EGEMENLiĞi ALTINDA EZiLiP YOK OLURSUN.ARTIK UYANMA VAKTiN GELMEDi Mi?