bugün

icimdeolenbirivarr

Geçen yıl sözlüğe bir dans videosu atarak herkesi gülmekten kırmış geçirmiş yazar.

Ah keşke kaydetseymişim de hem gülmek için hem de ibret olsun diye burada her gün paylaşırdım o videoyu.

Şarkı ismail yk'nın şappur şuppur beni öp şarkısıydı. Bu yazar Çok güzel dans ettiğini sanıyordu fakat en az şarkı kadar tuhaf ve çirkin dans ediyordu. Çok kaba ve yeteneksiz birini hayal edin, tabanlarını yere vurdukça yerden güm güm diye ses çıkıyordu yer gök inliyordu o derece. hatta ses inanın videodan dahi çok net işitiliyordu.

Hani Almancı iki kültür arasında sıkışmış müzik zevki ve kültürü olmayan kızlar vardır ya, Hani ileri derecede cahil gibilerdir, bir de yapılı etli etli olanları vardır onların, bozuk bir lisanla türkçe konuşurlar öyle biri gibi görünüyordu videodan. Dansının gülünç ve çok kaba olduğundan haberi yok gibi dans ediyordu. Kim bilsin o sırada ne kadar estetik olduğuna inanıyordu yaptığı dansın? Saçlarını oradan oraya savuruyordu, hırs içinde tabanlarını yere vura vura dans ediyordu.

Konudan bağımsız, bence kilo sorunu da var obeziteye doğru gidiyor gibi. Biraz az yemek yemesi sağlığı için iyi olur.

Bu arada bana kızmamasını isterim çünkü dost acı söyler. Bende bir huy vardır düşündüğümü söylemeden asla duramam bu nedenle hiç dostum kalmadı çevremde.

Uyarı: entry polemik filan içermemektedir. Polemiğe girecek bir şey yapmıyorum. Nazik dille ifade edilmiş düşüncelerimi Ağır argo, hakaret gerekçesiyle silip yine çaylak ederseniz burada bi dakika daha durmam.

Lütfen böyle bir şey olmasın.