bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Birer birer kayboldu bütün umutlarım hayallerim. Her kapı yüzüme çarptı. Yıllar önce de aynı durumdayken bu günlerimi hayal eder, o yaşıma gelince sevdiğimle güzel günler yaşıyor olurum güzel bir okulum sevdiğim sevildiğim çevrem olur ailemle mutlu oluruz diyordum. Şu halimi o zaman görseydim nasıl üzülürdüm kim bilir.
Hayatımda eksik olan hiçbir yer dolmamış yıllarca.
Hiçbir hayalim gerçek olmamış.
Ne kadar acı çekiyorum. Üzüntümü anlatacak kimsem kalmamış. Olanı da kaybetmişim.
Günler geçsin diye yaşar hale geldim. Hergün aynı şeyleri robot gibi yapıyorum. Değişsin diye çabaladıkça zorladıkça daha kötü oluyor. Değişmeyeceğini hayat yüzüme yüzüme vurdukça daha çok batıyorum.
Geceleri ağlaya ağlaya uykuya dalmak işten bile değil. Kendimi sıkmaktan kabuslar görüyorum. Yanaklarımı uyurken ısırmaktan yara içinde.
Kafamı dağıtmak için yaptığım şeylerden zevk alamaz haldeyim.
insanlarla görüşmek bana azap gibi artık. Herkes derdini anlatıyor mutluluğunu paylaşıyor. Ben bir şey paylaşmaya kalksam kimse dinlemiyor. Dinleyen de benim hatalarımı yüzüme vurup daha çok üzüyor.
Kendimden kaçmak istiyorum. Tüm gün bu zorluğu çekemiyorum. Çok uzun uyumak istiyorum. Ama uyuyamıyorum. Uykularım bölük pörçük.
Huzur bulamıyorum. En son ne zaman gerçekten güldüm hatırlamıyorum. insanlara ayıp olmasın diye rol yapmaktan yoruldum. Evde aileme iyiyim rolü yapıp odamda ağlamaktan yoruldum. Tükendim. Allah’a sığınıyorum. Bir çözüm çıkış yolu vardır diye. En karanlık zaman güneş doğmadan öncesidir diyorlar. Ama neden güneş bana hiç doğmuyor anlamıyorum.
Hayata tutunmak için bir umut aramaktan vazgeçmek üzereyim. Tutunacak tek bir dalım kalmadı. Kurduğum hayalleri tek tek gözümün önünde kırdılar. Tuzla buz oldu. Başkaları benim hayalimi yaşadılar.
Çok kötüyüm sözlük. Dipteyim. Allah yardımcımız olsun. Allah yanımızda olsun.