bugün

11 aralık 2019 psg galatasaray maçı

psg'nin zerre kasmadan, yata yata Tarator ve takımını 5'lediği maç.

görsel

şükretsinler karşılarında sallamayan psg vardı. yoksa bayern ya da leicester city olsaydı rakipleri; çifte haneli skorla dünya rekorunu kırarlardı.

maçların sahada oynandığı ortamlarda averaj takımı olan cincon bu sezon 6 maçta tek gol atıp 14 gol yedi. son 6 yılda avrupa'da aldığı galibiyet sayısı üç haftalık avrupa macerasında malatyaspor'un aldığı galibiyet sayısı ile eşit; yani 2.
önceki yıllarda çaldıkları şampiyonlukları geçtik; şu son iki yılda çaldıkları iki şampiyonluk ile sadece avrupa'da yüz karası değiller dahası yarattıkları adaletsiz lig sayesinde hem diğer yarışmacı klüplerin haklarını yiyip maddi olarak gerilemelerini sağlıyorlar hem de futbolseverleri bu rezil masa başı ligden komple soğutuyorlar. elbet birgün bir temiz eller operasyonu bu masa başı lige de yapılır ve tüm karalar geriye dönük ortaya çıkar.

gdo'lu ligin emek hırsızı, hormonlu şampiyonu için özel not: "Şampiyonlar ligine en çok katılan süper lig takımıyız deyip hava atan cin conlar, 15 kez zorla yollandıkları ŞL'de 9. Kez grup sonuncusu olarak bu konudaki rutinlerini bozmadılar.
Önemli olan Şl'ye katılmak değil!..
Önemli olan orada ne yapabildiğinizdir!.. "