bugün

halis özkahya

3 kasım 2019 kasımpaşa yeni malatyaspor maçı 'nda malatya'yı doğrayıp kasımpaşa'ya 1 puan kazandıran görevli zat. ikinci yarı işin dozunu öyle kaçırdı ki hem robin yalçın'ı haksız yere ikinci sarı ile kırmızı verip attı, hem sergen yalçın'a kırmızı verip attı hem fofana'nın atağını özellikle kesti ve kasımpaşa gol atana kadar maçı uzattı.

bu sezon çok bariz olarak malatya'nın kör göze parmak özellikle doğrandığı ikinci maç. ilki 1 eylül 2019 yeni malatyaspor alanyaspor maçı 'nda alper ulusoy eliyle puan ve puanları çalındı bu hafta da halis özkahya eliyle puanları çalındı anadolu kaplanlarının.

bu haftaki operasyon ile liderlik koltuğuna oturması da engellendi.

böylesi hakemlerin cirit attığı bir ligin zaten marka değeri eksilerde de, bir elin parmağından az sayıdaki seyir zevki veren takımları da katleden özel görevliler sayesinde bu ligin izlenilirliliği de yakında eksilere düşecek net.

beinsports spikeri de rengini öyle belli etti ki; kasımpaşa'nın beraberliği sağlayan golüne sevinci türkiye'nin fransa'ya attığı gol sevincinden kat be kat fazlaydı. ne rezil bir düzenin ne rezil piyonlarısınız cümleniz!..

son dakika notu twitterdan: '' Halis Özkahya Sergen Yalçın'a "defol" demiş. Muhtemelen Özkahya hiçbir ceza almaz. Aynısını Fatih Terim'e demiş olsa lisansı yırtılmıştı 90 dakika bitmeden. '' https://twitter.com/Kasar...amp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet