bugün

morning star gazetesinin terörist erdoğan manşeti

Sirf Ingiltere'de yayinlaniyor diye kraliyet'e calisiyor zannedenler bu gazetenin arsivinde Kraliyet aleyhine yazilanlara bakabilir. Ayrica Ingiltere'nin bircok ulkeye yonelik ABD ile birlikte yuruttugu somurgeci savas ve askeri mudahaleleri icin ne gibi bir tutum izledigi de yine ayni arsivlerden incelenebilir.

Begenirsiniz, soyledikleri isinize gelir ya da gelmez, o ayri; ancak devlet idarecilerini, hangi ulkeden olursa olsun saksaklamak ve saygi duymak gibi kaygilari olmayan bir yayin organini tam da karsi durdugu seylere hizmet ediyor gibi gostermek ucuz bir zavallilik.

Oysa bakin su anki Ingiliz hukumeti Turkiye'nin son harekatina gayet sessiz kalmis ve dahi alttan alta desteklemistir. Iste bazi Turkler'in arzuladigi Ingiliz modeli bu; saltanatimiz ne yaparsa yapsin destek gelsin.

Her ingiliz ayni degil, tipki Turklerin hepsinin ayni olmamasi gibi. Icerde ya da disarda birileri her yapilani begenmeyecek, desteklemeyecek ve elestirecek. alissaniz iyi olur. alismiyorsaniz cok da fifi yani, orasi ayri...