bugün

uludağ sözlük yetkililerinden zall a açık çağrı

ticari kaygıların, zamanında yapılmış ve önü alınamayan yönetimsel hatalarla kavrulması sonucu, artık kurtarılamayacağına karar verilip sözlüğün bir basitlik havuzu haline gelmesine ön ayak olanlar ne siz değerli yazarlar, ne biz yetkililer, ne de moderatörlerdir.

ilk entryde belirtilen bütün detayların daha önce defalarca kendileri ve aracılarına aktarılmış olduğu ve suskunlukla veya zekamızla alay eden karşılıkları yine kendisi tarafından değil aracıları tarafından yanıtlandığını da hususi olarak belirtmek istiyorum.

geç kalındığını ve daha önceden nerede olduğumuzu söyleyen arkadaşlarımız var. biz bu savaşı çok uzun zamandır yazarlık süreçlerimizde entrylerimizde ve kendilerine özel mesajlarımızda ileterek başlattık, yetkili panelimizde de epeydir sürdürüyoruz.

gerekli önemi arz etmediğimizi düşündüğüne kanaat getirdiğimiz için bu noktadayız ve bu durum normal şartlarda aslında ilgililer arasında halledilmesi gereken bir süreçti.

**

13 senedir buradayım, hiç bu kadar kalitesizlik içinde çırpınır hale gelmemişti bu sözlük.

silinebiliriz, yetkilerimiz alınabilir, moderatör de olabiliriz ama ilk göz ağrım ulu için şahsen göze alıyorum her türlü durumu ve sonucu.

bunu yapmak zorundaydık. aklıselim ama detaylara hakim olmayan yazar arkadaşlarımız da işleyiş hakkında fikir sahibi olmalı diye düşündük.

top artık zall'dadır.