bugün

fight kulüp

taze yayınlanmış. denk geldim.

kendimi bildim bileli "gerçek" rap dinlerim. gerçekten bu türe bir ömür adadım ben. şimdi de doğruları konuşacağım.

killa abi, bak sana saygımız sonsuz eyvallah. ama olmamış be abi. off beat falan artık olmuyor. gerçekten doymuş piyasa sana. valla hep aynı şeyleri dinliyormuş gibi hissediyorum alınma abi. sıkılarak dinledim senin verse'ü. nakarat da glu glu bir sesler çıkıyor onu da anlamadım.

ceza, dinlemeden önce şarkıyı senin taşıyacağını düşündüm ama taşımamışsın. normalde seni dinlediğimde aklımda birkaç bar kalır. bunda hiç kalmadı. ne söyledin ne ettin bilmiyorum.

ve ezhel, valla sezarın hakkını veriyorum. bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama sen taşımışsın parçayı. lirikalite güzel. beat ile uymuşsun. yapmışsın lan. güzel okumuşsun. bunu dediğime inanamıyorum. bak autotune'yi basmayınca, doğal halinle rap yapınca killa'yı da ceza'yı da geçebiliyorsun. bu yolu sen seçtin be sercan ne diyelim. rapin böyle olsa dinlerdik.

ben fero, sen aynısın valla demet akalın falan takıl senin için cümle bile harcamıcam. babalarına koşmuşsun. ama eko fresh'e yaptığın respect'i takdir ettim. hadi onu da söyleyim boş geçmeyim.

genel olarak da sözleri çok etkileyici bulmadım. ama en önemlisi beat çok tekdüze ve sıkıcı.
açıp dinleyeceğim bir parça değil. üzgünüm.

farkındaysanız hiç old school-new school muhabbeti yapmadım. yapmaya hazırlanmıştım ama ezhel'in verse kötü olmadığından bir şey söylemek istemedim.

fight club'ın ilk kuralı kimseye bahsetmemektir. biz de rap dinleyicileri olarak kimseye bahsetmiyoruz bu şarkıdan anlaştık mı?