bugün

resminize mastürbasyon yapmış meçhul karı

Sene 2007 mekan kuş uçmaz kervan geçmez bir anadolu üniversitesi kampüsü.

Okula redbull tanıtım ekibi gelir hani şu tepesinde kocaman redbull kutusu olan new beetle araçlar var ya içinde de 2 tane manken gibi hanım olur işte onlardan.

Bizler de okulda sürü halinde gezen hayvanlarız yabani, hırpani ve amaçsız. Tek bildiğimiz beslenmek ve hayatta kalmak. Bırakın üniversitede kızlar teklif ediyormuş insanlar sevgilileri ile sevişiyormuş olayını aramızda bir karşı cinse yan bakacak konuşabilecek kalibrede bir kişi bile yok. Zararsız tipleriz yani. Ha uzaktan seven içine atan olmuştur bilemem.

Neyse dedim ya grup hayatta kalma peşinde bedava gıda önemli redbull da pahalı bir ürün günlük hayatta ulaşamıyoruz. içimizden en arsız ve açgözlü olan hemen standa saldırıyor ve bir tane kapıyor manken hanımlar ne olduğunu anlamadan. Hemen uyarıyor tabi standda duran. Bir dakika diyor ben verirken arkadaşım fotoğraf çekecek. Kem küm derken fotoğraf eşliğinde o beleş ve kutsal içeceğe ulaşılıyor.

Uzun oldu hikayenin kırılma noktası burada. içeceği alan hayvan sürüye dönünce diğerleri soruyor la o karı niye fotoğrafını çekti diye. Kahramanımız şanına yakışır şekilde cevaplıyor. ''niye olacak amuğa koyayım eve gidince kendini parmaklayacakmış''

Bu da böyle saçma sapan ve acınası bir anımdır. Evet üniversitede çok yanlış tercihler yaptım.