bugün

blake ritson

adına değil başlık ev açabileceğim muhteşem ötesi bir oyuncu. her hareketine, ses tonuna, gözlerine ileri derecede hayranım. sanırım aşık da oldum mağdurum.

kendisi 13 yaşından beri oyunculuk yapan bir ingiliz. en bilindik rolü için (bkz: girolamo riario)
görsel
görsel

entryi resmiyete de dökelim;
Blake Ritson, 13 yaşındayken, Kraliyet Ulusal Tiyatrosu'ndaki White Chameleon'da Sir Richard Eyre'nin eleştirilerini çektiği ilk girişinden itibaren rol almaya başladı. iki yıl sonra tekrar Macbeth'te Sir Richard Eyre ile çalıştı ve Tom Stoppard'ın Arcadia'sının orijinal West End yarışmasında görünmeye devam etti. ingilizce ve Ortaçağ italyanca eğitimi aldığı Cambridge Üniversitesi'ne gitmeden önce Londra'daki St.Paul's School'da akademik burs kazandı. Üniversitenin ardından Paris'teki Ecole Philippe Gaulier'de fiziksel tiyatro okudu.

Çok sayıda TV şovunda ve filmde yer aldı ve BBC, ITV ve Channel 4 ve American TV'de birçok ipucunu oynadı. Son yıllarda, Riario'nun üç mevsimindeki Da Vinci'nin Şeytanları'nı canlandırmasının ardından, çeşitli kötü karakterleri betimleyen çalışmaları ile özellikle tanınmıştır. Daha sonra, Warner Brothers tarafından, Süpermen'in en meşhur düşmanlarından biri olan Supervillain Brainiac'ı canlandırmak için rol aldı.

Ayrıca, onlarca oyun oynadığı ve BBC radyosu için çok sayıda sesli kitap okuduğu, bir dizi çocuk kitabı anlattığı ve tüm zamanların en çok satan bilgisayar oyunlarından bazılarında baş karakterleri oynadığı, çok talep gören bir seslendirme sanatçısıdır. beş ödül için aday gösterildi.

Allah neler yaratıyor ya.